MINDYOURATTITUDE

2012-06-24

Publicerad 2012-06-24 00:12:58 i Vardag,


Haha, creep bild på mig, men fina är vi!

Han ligger nog och sover nu, jag tror nästan det. Jag hör något som liknar snarkningar, men liksom bara i det stadiet när man preciis, preciiis somnat. Fint.
Han är fin. Han är det finaste och faktiskt bästa som har hänt mig.
Jag har alltid tyckt att killar varit känslolösa idioter låångt innan, fram tills denna hära grabben. Visst har jag förändrats mycket med honom, men det gör man. Precis så mycket som man själv tillåter sig, och om man verkligen älskar eller är kär i någon, så gör man det lite till, omedvetet. Men man är alltid sig själv, alltid, och känner inte pressen från varken sig själv eller den andra parten, att man måste vara något mer eller mindre. Det är ett bra tecken, det är min lilla filosofi.

Jo, nu hör jag det igen. Han sover nog faktiskt. jag försöker skriva så tyst jag bara kan.
Och lägenhetsjakten fortsätter, det kana vara något på g, men vi får se!

10/6

Publicerad 2012-06-10 22:46:45 i Vardag,



Yooo. Long time no see. Inte konstigt, min dator har varit pajj, har inte pallat och så har jag jobbat!
Grabben har tagit studenten och vi fick en resa till Prag. S O F T . Av mig fick han en flaska Chai koncentrat (som ännu inte prövats) griffelfärg och en fet kalkkrita. Sen fick han ("vi") en vattenkokare av ma'ppa och lite annat smått och gott samt pengar och presentkort som han smällde på väla idag.
Jag har nog aldrig shoppat så lite. 2 oversize tees.

Vi satt fast på Curry Republic ett jävla tag för att jag skulle få i mig min currykyckling + nanbröd. Nanbröd är helgonförklarat i min värld, helt fuckaloo-crazygood! Blev på smällen efter måltiden, är det något jag hatar och äcklas av så är det matbebisar. MEN maten var ju så jävla god!

För övrigt har min nya mobil börjat bete sig som en trotsig tonåring och som mamma till denne lackar jag enormt. Ingen logik i det hela, så nu har jag fått byta tillbaka till min lilla hederliga walkman.

bilder från studenten kommer nog!

peace så länge!

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela