MINDYOURATTITUDE

Sjuka/skor

Publicerad 2012-03-20 10:04:38 i Vardag,

Jag lyckades jobba. Helt utan problem med! Problemen kom inte förrän efter, när jag spatserat ner för att möta upp grabben. Då började ryggen flippa och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, good thing att du var där, de tryggaste händer jag kunnat vara i. De är fortf och kommer alltid vara de tryggaste händer.
Nu har det nästan gått en vecka sen jag jobbade och jag la av med de smärtstillande igår, no pain! Lite ömm i magen är jag men no big deal.

Enough about that. Lite tråkigt att läsa kanske.

Just nu sitter jag på toa och skriver samt funderar på om jag ska ner och äta något med min syster eller ta ett bad direkt.
Jag funderar också på nya kläder och började direkt tänka på de senaste skorna jag fick in! Betoning på 'fick'. De var crazy dyra, det var därför jag väntade men så bestämde sig grabben för att "de skulle han köpa". CrazyAssBitchHoe!
Jag blir alldeles bortskämd, could this be good? Skorna är asläckra iaf, ska lägga upp en bild på dem sen.

Nu är jag färdig på toa!
Peace
~

Vah fan

Publicerad 2012-03-14 09:55:40 i Vardag,

Kuk... Jag gick och la mig och vaknade med ryggsmärtor. Jag tänker ligga i sängen heeela dagen så jag slipper sjukanmäla mig till jobbet, kanske jag kan ändå, kanske jag verkligen inte borde, kanske får jag inte en ny chans på detta som jag så gärna vill. Jag tror faktiskt inte jag kommer få en chans till, this is it. Jag kan ju söka liknande jobb inom det samma men det är i te säkert jag kommer få någon träff då... Fan helvete! Precis som om något säger att "nä du får inte jobba där och vara glad, du ska göra något annat så vi har bealutat att göra dig SJUK"... Nu är skiten kokt. När jag mår bra mår jag super, som om jag inte är sjuk, men när den där äckliga ryggvärken (förmodligen körtlarna vid njurarna) väl kommer så kan jag knappt röra på mig. Saken är också den att om jag nu måste sjuka mig måste jag typ göra det innan 12 så de kanske kan hitta en replacement. Jag mår ju bra nu så?

Fan, jag hoppas det löser sig.

Peace

UND LUND

Publicerad 2012-03-13 23:06:29 i Vardag,

 

Idag. Idag var det keps som gällde, till och med briller så soligt var det! helt underbart. Vi (jag och mor) for ner till moster och sen til min kusin som gjorde en "Raindrops" behandling på mig. Det är en behandling som består av, kan man äga, lätt massage med olika oljor som doftar gott, mycket och som har en viss verkan på kroppen. Det var riktigt nice och nu luktar jag av en massa oljor så jag kan inte urskilja dem.


Fick en riktigt äcklig smärta i ryggen i morse och nu ikväll, lite som om jag bar på en bulle i ugnen och pga magen skulle ha ont i ryggen. Tack och lov är ju inte det fallet!
Hoppas hoppas hoppas jag kan jobba lite på torsdag!
fuckfuckfuk.

peace.

Urskevning

Publicerad 2012-03-13 09:29:09 i Vardag,

Vilken hel-skev morgon. Vaknar till vid sju och tar dagens första smärtstillande. Lite senare börjar en otrolig smärta göra sig till känna i ryggen, vid njurarna, och jag mår as illa. Mami är ledig så ron ringde upplysningen och medans de pratade, efter ett tag, började det bli bättre. På nåhon minut försvinner illamåendet och ryggsmärtan. Wtf? Fucking wonder body eller? Hur som helst är det ju skönt att det är borta och generellt börjar jag bli bättre också. Niiice!

Så, om du fick en chans på ett jobb, som du verkligen vill ha, där du jobbar 5 max 6 h på förmiddagen och du känner dig bra, men får avråd att jobba från diverse. Jobbet under dessa få timmar kan leda till mee jobb. Hade du jobbat ?

Jag tänker jobba.
Peace.

BB - I care?

Publicerad 2012-03-12 09:32:51 i Vardag,

Att säga öppet att man är gay eller bi, det kan vara väldigt modigt om man t ex. är tånåring och kommer ut eller om man är en väldigt osäker person eller om man vet att familj och vänner kanske kommer ta det dåligt osv. Men att man går ut med det i tv, i big brother, tycker jag inte att det är modigt alls, på tv kan alla vara gay för pengar.
(jag ser inte på big brother och har aldrig gjort, såg en kommentar på facebook och bara tänkte så)
Jag förstår mig inte på det programmet. Tycker inte sånt är speciellt relevant i mitt liv så jag håller det utanför, det räcker med all newsfeed man får på fejs, fick upp för många i följd som alla menade samma sak... I don't pall. I'm signing out!

Peace

Helgen är slut

Publicerad 2012-03-12 00:47:37 i Vardag,



I fredags fick jag jordgubbar av mami. Supersöta och goda, vill inte veta om de blivigt genmanipulerade eller något. u'uh, don't tell me.
Körtelfebern fortsätter att retard-a sig, men nu är det bara högra halsmandeln som plågar mig. Har varit sjuk i en vecka nu, en vecka och nån dag. Känns lite som om intektionen börjar gå ner. I alla fall känns det så nu. Kanske kan få jobba lite på torsdag i alla fall!

Tror mycket att jag känner mig lite bättre är på grund av att min älskling vistades hos mig hela helgen trots min sjuklighet. Helt underbart. När smärtan var som värst hade jag ett par stora armar att bli kramad av, en varm famn att krypa in i.

Superbt. Ska få en oljebehandling för halsen av min kusin på torsdag, hoppas det hjälper.

go'natt.
peace

Kuk och glas

Publicerad 2012-03-10 14:22:56 i Vardag,

Usch, fyfan. Tänk er att svälja rakblad, eller små vassa glasbitar. Lite så känns det faktiskt att bara svälja mitt eget saliv. Den smärtstillande medicinen är opålitlig. Den ska enligt doktorn börja verka efter en halvtimme, men på mig berkar den allt från en timme till tre eller fyra till inte alls. Varför? De skulle vara "extra" starka sa hon? Fan-bajs och all helvetesskap! Jag vet inte hur mångag ånger jag utropat diverse svordomar, including könsord som " kukhål, kalasfitta, kukhelvete" mm. you know the drill.
Tur har jag som har sällskap. Ma lover, my man håller på att hitta en film vi kan se och igår hade han med sig massor av gotte saker, synd att jag inte kunnat äta det, bara lite. Så åt helvete med körtelfeber, tur man bara har den en gång i livet! Men jag önskar för er alla som inte haft det, att ni slipper få det alls.

Peace out

Kysssjukan

Publicerad 2012-03-08 13:03:19 i Vardag,

Herregud vad jag blir trött på läkare och läkarbesök. Gick igen idag, till en annan läkare. Hon hade fler gissningar på vad jag kunde ha att göra med. Jag tror att den förra jag gick till nog stirrade sig blind på halsfluss eftersom jag sagt att min syster hade det under tiden. Den nya läkaren tänkte längre. Så jag fick diagnos: Körtelfeber. Den är också känd som "kysssjukan" efter som den lättast smittat via saliv och närkontakt. Tycker synd om pågen, som väldigt mycket förmodligen har fått det nu också. Jobbigt. Från smittotillfället tar det ca sex veckor innan första symptom börjar ge sig till känna. Feber kan tillkomma, hoppas jag slipper det.
Nu har jag i alla fall fått starkare värktabletter utskrivna för att kunna äta och dricka. Tar dock runt 1,5 timme innan jag är smärtfri men det är värt det.

Krya på mig.
~

 

Fel av mig

Publicerad 2012-03-07 08:05:08 i Vardag,

Okej, jag har inte halsfluss. Jag har bara ett virus som kroppen ska ta hand om själv på ca fem dagar. Det gör så in i helvetes ont när jag måste svälja något, typ som att föda barn fast genom halsen. Fyfan.
För att se det från den ljusa sidan ser mina halsmandlar ut att ha chillat ner ett par hekto, det känns inte, men det ser bättre ut. Jag får ta det som ett gott tecken.

Idag tillbringas förmodligen som igår - i sängen. I eftermiddag får jag fin besök av min grabb! Hoppas verkligen inte han blivigt smittad i helgen, eller blir idag.

Dagens ja: min finfina grabb kommer så jag kan pussa på honom!
Dagens nej: En av jyckarna är supergnällig och ylar - håller mig vaken.

Peace

compleaños feliz, papa!

Publicerad 2012-03-04 22:18:10 i Vardag,

pappas födelsedag firades med 'lemoncurd med hallonmaräng'

 

Och en hel helg med min älskade.

 

Jag har halsfluss. Allt pekar på det, men ska gå till doktorn imorgon för att få medicin. Nasty grej att få, jag har inte haft det innan och jag vill inte ha det igen!

Så, en sjuk vecka framför mig. Hoppas jag tillfrisknar snart.

 

~

 

ELLE

Publicerad 2012-03-02 17:57:55 i Vardag,

Idag kom mitt andra nummer av ELLE interiör, 2012. 5 nummer som jag fick av johanna i julklapp. spanks oh spanks!

 

våren är här och jag är sjuk

Publicerad 2012-03-02 16:26:48 i Vardag,


När uppdaterade jag här senast? 6 januari? dags för nytt kaske.
Shit, jag hänger för mycket på tumblr, det är för lätt och att komma tillbaka till blogg.se får mig att äcklas lite över min design. Kanske dags att fixas? Eller så skiter jag i det helt och gör en ny, personlig tumblr fast det känns som en onödig och halvkass idé. Vill skriva på svenska.

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela