MINDYOURATTITUDE

Paket Paket!

Publicerad 2012-09-27 11:46:00 i Vardag,

Nu har paket ett kommit, den kom igår. Nu är jag som alla andra dock med guldkant, kan tycka att det är lite kul i alla fall.
fixade ett billigt skal till också, ett genomskinligt som jag kan lägga egna biler i, får jobba på det så de blir lite snyggare.

som alla andra dårå.

Publicerad 2012-09-25 08:49:26 i Vardag,

Nu är det så att jag inte kan hålla mig längre. Ett av paketen jag väntar på är min nya iPhone. Yes... I did it. Nu är jag som alla andra. Den är hederligt begagnad och har n guldkant. Inte för att jag tror att det är äkta, men det ser i alla fall coolare ut än de valiga, huheh.

Den ska la komma nu i veckan gissar jag, kul kul! SÅ om någån läser detta, har någon ett fodral till en iPhone 4 som jag skulle kunna få låna och slita lite på tills jag skaffat ett eget?

ciao!

paketväntan

Publicerad 2012-09-24 08:26:52 i Vardag,

Det är så drygt att vänta på sin lön. Fick av någon anledning för mig att den skulle komma idag, när den kommer imorgon. Jag har varit inne på tradera och gjort ett. spexigt köp. Jag vill betala så fort det går, så blir alla nöjda. Tar en bild på vad jag köpt när den kommer. Ooh, egentligen väntar jag på två paket snart! Traderapaket och ett från mina släktingar i Budapest! Skojskoj!

jag gillar inte att vänta men det är fiiina saker jag väntar på!

sov, bok, bok, sov.

Publicerad 2012-09-20 16:13:00 i Vardag,




Jag har läst en massa idag. Jag läser Martina Haags "Glada hälsningar från missångerträsk". Martina skriver värligt roligt, en lätt bok. Den handlar om 44 åriga Nadja som efter 4 års väntan på sitt adoptivbarn skulle få ett barn men istället får ett brev om ändrade regler vilket tar bort Nadja från att få adoptera själv. Hon ljuger ihop att hon är gift för Adoptionscentum och åker upp till Missångerträsk där hennes syster ska ha hittat en lämplig men tillfällig kandidat.

Nu vill jag bara sova, så kanske jag och cleve kan spela tv-spel sen. Köpte en extra PS2 kontroll idag så att vi kan utmana varandra på SSX Tricky, som jag supernöjt köpte på väla i veckan. Love it.

Nu ska jag nog ta en tupplur. Faktiskt.

far åt pipsvängen

Publicerad 2012-09-18 10:52:00 i Vardag,

Sitter och blir hjärntvättad av tv-reklam. Urk. Maya och bittan är här och snart ska jag gå med dem hem till mamma.

Läste att killen Khaled ska deporteras till Libanon imorgon. Hur kan de göra så? Jag har diskuterat ämnet med ett par stycken många gånger och utan att diskutera blir slutsatsen av det hela att Sverige inte kan prioritera, vår politik är bajs och empati för medmänniskor finns inte. Jag blir ledsen när jag ser att sånt händer, även om jag inte blir förvånad att de gör så.

Jag vill härifrån. Jag vill bo i en hydda på en strand långt, långt borta. fyfan.

muu

Publicerad 2012-09-17 16:07:00 i Vardag,

 


Jag och vovvarna åkte till Brucesskog och tittade på kossorna, såhär en helt vanlig måndag.

...

Publicerad 2012-09-17 15:16:00 i Vardag,

Emelie ska flytta... Hon ska flytta från helsingborg. Det vill jag med, och ännumer nu. Hallå, hon är den jag hänger med mest och så drar hon.
Jag ska också söka in till högskolan. Det har jag velat länge men nu när jag är klar med körkortet kommer jag ju knappt ha något att göra så varför inte redan nu, något till våren kanske?

renovering

Publicerad 2012-09-17 10:00:38 i Vardag,

jag håller på att mixtra med designen, för att jag är en sån person som kan tycka att det är ganska kul.

lördagsfrukost.

Publicerad 2012-09-15 12:15:05 i Vardag,

.


 
Tycker om att sneak'a iväg till affären innan han vaknat och fixa någon god frukost. Nybakat grekiskt lantbröd och annat fint! Nu sitter båda och skissar och ritar lite. Vi får väll se vad det blir.

hah, jag har körkort nu. det känns helt stört. Jag klarade det på ca 42 dagar.
 
ciao
 
 

die young

Publicerad 2012-09-14 15:15:00 i Vardag,

 
Här hade jag kunnat dö lycklig. Nu behöver jag inte mer. Jag har en kille som jag älskar och vill spendera resten av mitt liv med, jag har ungdom och hälsa, och nu, körkort. Så, när flyttar vi?

Tjohoej!

Publicerad 2012-09-14 15:09:05 i Vardag,

Strömmen bara gick. Den tog sitt pick och pack och drog från vår våning. Jahapp... Nu försöker vi lösa det hela, eftersom det bara var på vår våning det försvann!

Btw! Tog mitt körkort idag! Inte så illa pinkat. Började den 6 Augusti och blev klar idag den 14 September! Grattis till mig! woho

Cleve mobbar mig för att jag tagit upp bloggandet igen. "heeej lilla bloggeeen" säger han i falsett. mm, jag älskar dig ändå sleve.

klumpen

Publicerad 2012-09-14 08:31:00 i Vardag,

Jag vill inte gå hemifrån idag. Jag vill stanna under täcket där det är varmt och mysigt. Där ska jag vänta på Cleve hela dagen. Det regnar ute också, jag vill inte. Men jag måste. Jag har världens största klump i magen men jag måste gå. Usch, få det överstökat bara!

Just jump.

trettonde/nionde

Publicerad 2012-09-13 19:59:00 i Vardag,

 
Körlektion. Nu är jag självgående! Är lite stolt över mig själv.
Sitter i soffan och har isbitar till tår. Fastnade i hallen och snackade med den andra Cornelian och Josefine ett tag innan jag kom upp.
Fridde och jag var på vernissage och stötte på några gamla klasskompisar, det kändes lite skumt men rätt kul också.

Nästa helg blire inflyttningsfest! I alla fall för tjejerna men vi är bjudna. Ska nog sticka ner till dem ändå någon dag när jag är ensam hemma. Så kan man ha någon att umgås med lite granna. Mysigt!

travel the world

Publicerad 2012-09-13 08:47:17 i Vardag,

 
Jag hade inte haft något emot att ha någon form av checklista av ställen man vill åka till. Just nu vill jag resa som attan men jag vet inte vart det skulle vara? Jo, jag vill ju till latin Amerika men det är så in i helsike dyrt, jag får skaffa ett fulltidsjobb först i så fall. Surfa vill jag ju, Australien kanske? Cleve tycker att vi ska åka till  Grekland nästa gång vi åker.

Jag får väl lägga i med hårdträningen snart så man är presentabel i bikinin.
 Jag är ingen träningsmänniska...

10/9

Publicerad 2012-09-12 18:13:00 i Vardag,





Min grabb fyllde 20 han med. Vi reste till spanien den kvällen. ♥

hairrry

Publicerad 2012-09-12 13:20:00 i Vardag,




raowr, vad hände med mitt hår idag?? snälla se ut såhär varje dag?


Nu ska jag strax ut och köra igen, om 28 min exakt. Det är roligt, i alla fall när det går bra men rätt kul att hamna i konstiga situationer så att man får ta och lösa det.
Jag trodde jag skulle komma sent i morse. Körprov kl 11 och bara jag i receptionen. Jag var glömd, osynlig... ack nej, det vara bara min nervositet som fuckade upp mitt huvud. Fick skjuts av en elev med lärare och hon hade precis gjort sitt prov och klarat det. Det var inte bra att få höra. Det gjorde mig mer nervös.
Väl på vägvärket - ta foto - skriv under - få se hur det färdiga körkortet kommer att se ut - dö av väntan - vänta lite till - släppas in i teorisalen och skriva provet - klara provet och dansa med Ganesha inombords - ringa mamma. S Å   SK Ö N T. Jag må vara väl efter mina vänner men det skiter jag i, jag har snart mitt också!
 
 
 

WOHO!

Publicerad 2012-09-12 13:17:17 i Vardag,

Jag klarade teoriprovet till mitt körkort! uppkörning nästa! kan dock inte berätta när den är! :D

12/9 -fuckup-day

Publicerad 2012-09-12 09:24:00 i Vardag,

Idag har jag lust att be till Ganesha. För lycka och välgång. Jag är jättenervös men kan inte skriva varför just nu. Ikväll skriver jag hur det gick, detta mystiska jag ska göra. Fullpackad vecka, superstress, ohyay.

Idag

Publicerad 2012-09-09 16:52:00 i Vardag,

Nu har jag och Cleve bott in lägenheten i några dagar mer än en månad. Det känns bra. Jag tror det känns bra. Alltså, jag stormtrivs med att bo med Cleve, och lägenheten är söt. fin, lagom. Det känns som ett stort rum bara. Jag antar att jag ska vänja mig lite mer bara. Nu kommer Cleve hem!

Ciao!

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela