MINDYOURATTITUDE

ACCIDENTS|HAPPEN

Publicerad 2010-12-28 00:27:25 i Allmänt,

 

 

Har ni inte sett denna filmen så ska ni fan göra det NU. Jag är helt såld på den. Gillar storyn och filmen är verkligen vackert filmad och alla händelser fångade på ett sätt som lite tar tag i en sen gillar jag att den utspelar sig på 70-talet. Allting tillsammans gör att filmen sticker ut. Jag älsker den.

 

Cheers!

DANSKMARK

Publicerad 2010-12-27 20:14:34 i Allmänt,

Var i Danmark med mami och syster idag. Det var fint och så men kan knappast ha läst det finstilta i dealen så jag lackade sönder en hel jevla massa. Men annars gick vi till Illum, den delen med designade möbler etc. jag DOG så jävla hårt, hallelujah fifän. Ville typ ta med mig 50 olika möbler och lampor och mattor, you name it, därifrån.

 

Lite bilder från dagen, inget givande kanske, men jag gillar dem - helt okey.

 

Cheers!

PRUTTI

Publicerad 2010-12-26 21:58:21 i Allmänt,

Ibland tycker jag inte om att min mamma läser min blogg, för då kan jag inte alltid skriva sånt som jag ibland känner för. som nu till exempel. bajskorvar med senap

FUCKYES!

Publicerad 2010-12-26 21:06:17 i Allmänt,

Nu vill jag mest rå-dampa sönder. Såg nyss Inception och fyfan vad haf hängde med i alla svängar och shitt i helvete vad freakynish-bra den var/är! Det är helt mindfuck men fucking underbart. Hyllar denna filmen och rekar den till alla. Lite blindad kanske. Årets film får den i betyg av mig.

 

CHEERS

CREATIVITY

Publicerad 2010-12-26 15:34:01 i Allmänt,

Är väldigt kreativ idag! Här är en tunn A3:a.Ska snart gå på en plansch, dock inte största formatet.

Blir den bra komemr det en bild!

THEDAYAFTERTHEDAY

Publicerad 2010-12-26 13:43:19 i Allmänt,

 

Igår var galet! Tackar alla mina fina brudar för en rolig kväll ute. Först hängde vi på ett biljard ställe där mina vänner kämpade för att få igång mig lite. Där stötte vi på en jekla massa vänner  och senare drog jag Fridde och Emma till en fet partybåt där det endast spelades electro musik, vilket vart sjuukt nice! Hade riktigt roligt!

 

Hem, sova, vakna, ingen baksmälla what so ever. Känns för jävla bra. Har haft turen att aldrig behövt smaka på en baksmälla, än. idag blire väll till att ta det lite lugnt. Kanske har man turen att få en tur till KPH och Illum där. Jag kommer nog kissa på mig lite av excitement öve all design som lite väller över där. Har aldrig varit där så det ska bli spännande!

Sen funderar jag på att odla en Romeo-frilla. Fast tjejigare och snyggare kanske. haha
Min syster skrek lite av fasa och hojtade "HOCKEY FRILLA!!" Men det känns helt okej tycker jag.. vad tror folket?

 

all får nao.

Cheers!

UN|WRAPPED

Publicerad 2010-12-24 21:55:00 i Allmänt,

 

Lite av de klappar jag fick ikväll! Min familj är helt underbar på att htta på klappar. Fick en massa småsaker som ljus koppar, mer doft ljus (som kommer vara uppbrända inom nästa vecka känns det som)

Första bilden - en filt med pälsimmitation. super len och mysig, precis vad jag ville ha!

andra till fjärde - Världens snyggaste mobilskydd i läder med tryck! De går inte att köpa någonstans för de är costume made by min bästa syster i världen! Helt gálet!

Sista bilden - en fint blå klocka från min syster oxå :)

Fick TWISTER av mamma och pappa oxå- NU JEWLAR SKA DET SPELAS!

 

Familjen blev glada över mina presenter också, känndes himla bra! Mami och Papi fick varsin oljemålning av mig och de gillade dem! Blev himla glad över det! Fick en slant av farmor så nästa vecka bär det av till IKEA för att köpa matta! hoppas innerligt att de har kvar dem när jag kommer, jag SKA ha ett koskinn på mitt golv...

Men men. min jul vart himla trevlig som vanligt och det var det.
Cheers!

INTEHELTFEL

Publicerad 2010-12-23 14:33:54 i Allmänt,

 

Nu jävlar är det jul lov!

Måste kippa mig snart, har fått en snilleblixt om hur jag ska klippa mig! Hoppas det blir bra. ska bara få min lön sen så bär det av till frisören. tjohej!

 

eagle

Publicerad 2010-12-22 15:39:26 i Allmänt,

systra min fann en tröja med en örn på. Stor, lunsig och mysig, blev lite kär i den direkt. Stickat är fint!

RITARITA

Publicerad 2010-12-20 20:24:50 i Allmänt,

Ska rita upp denna bilden på en plansch. Mamma gjorde en beställning och kommer undan billigt. Men jag antar att det kompenseras när hon str för mina nya markers. (ser ondskefull ut). Har även fått in en fin julblomma och 2 nya ljuskoppar från iitalaa som står så fint på mitt bord!

Nu ska jag titta på Machete med min lovely loved syster yster!
Cheers!

JON'S LOG #2

Publicerad 2010-12-19 19:07:42 i Allmänt,

4/5 2068 Jon's Log,

Payron satt redan vid det bordet han alltid satt vid inne på Al's. Inne i hörnet. Varför han alltid satt där var för att man kunde, diskret, ha koll på allt som hände i lokalen. Al såg alltid till att bordet var ledigt när Peyron kom.
Han vinkade till mig och när jag satte mig bredvid honom la han handen på min axel och tryckte till samtidigt som han sköt fram ett svart emblem i form av ett hund huvud med "UD" snyggt broderat i rött. "Nu kan ingen röra dig, lillebror, du ligger i första flanken, precis där du behövs". Det var bara bröderna Harki, Soul Dendi och Larsa Peppy som bar emblemen men svart bakom de röda bokstäverna. Andra UDogs bar röda hundar med svarta bokstäver, jag hade en sån också. Jag tittade på det en stund, kände mig nöjd, att jag äntligen fått vad jag förtjänat.
Vi pratade vidare. Under hela samtalet lät han samlad och glad över att ha gett mig min nya post i Under Dogs.

Efter mitt möte med Peyron var jag tvungen att titta till Mack, min bästa vän sen jag flyttade till Chicago för två och ett havt år sen. Mack bor i övre Chicago, vid ytan och jag har inte hört av honom på en vecka nu. När jag kom fram till hans lägenhet stod hans dörr på glänt. Det var rörigt och saker låg utspridda överallt. Efter att jag ropat på honom en gång hör jag steg i vardagsrummet. Där ser jag Quentin och Fillip - två av Jean Barrquets män. Quentin håller i ett järnrör och Fillip har sina vassa knoghjärn på sig. De var med den dagen i gränden när Jean Barrquet förstå gången fick ett ansikte på the UDogs nyaste rekryt.
Jag börjar känna svetten rinna i nacken. "Mmm, känner du lukten Fillip?" sa Quentin med en kornig sönderrökt röst. "Det luktar lite som, som.. som en råtta!" väste Fillip. Jag såg mig snabbt omkring efter ett tillhygge och mina snabba rörelser fick min jacka att svänga och jag råkade flasha mitt emblem som satt på insidan. I samma stund såg jag att Quentins ögon spärrades upp och han vrålade " EN RÅTTA MED GULD SVANS". Han höjde järnröret men jag hann ut ur dörren och ner för trapporna. Jag vågade inte se mig om. Fan. Nästa man som får reda på min post är Jean. Mer om honom en annan gång. När jag springer nedför gatan  med Quentin och Fillip i hälarna ser jag Mack på andra sidan gatan. Jag springer över och tar tag i hans krage och släpar honom med mig. Vi hinner precis till hissarna som leder till nedre Chicago och gallret hinner stängas när de väldiga männen hinner fram. Fillip lutar sig fram, griper tag om gallret borrar in sin blick i mig och väser "Hur du än kolar vet jag att han kommer vara kreativ". Hissen börjar röra på sig. Jag försöker samla mig men kan inte få en stadig balans på min andning. Efter en stund tittar jag bak på Mack. Jag undrar var fan han varit hela dan men mer kan jag inte fråga honom, vi är inte ensamma i hissen och jag vill inte riskera något. Det är något märkligt med honom idag.

Efter den 30minuter långa hissresan ner promenerade jag och Mack bort mot mitt ställe. Jag börjar fråga honom olika saker men hinner inte få några svar innan jag får ett samtal från Peyron som vill träffas. Mack hade inget val och följde med till en lokal bakom Al's. En av Souls grabbar hade varit på span i övre delen och sett mig blivit jagad av Quentin och Fillip.
Peyron undrade vad fan jag höll på med, varför jag varit i övre delen samma dag som jag fått min befodran.
Jag pekade på Mack utan att ta blicken från Peyron. Soul, som varit i rummet hela tiden tog tag i Macks över armar och förde honom fram mot Peyron och mig. Peyron lutar sig fram mot honom och rynkar på näsan. Mack ser nervös ut. Som om han måste ut och det nu. Soul säger att han inte gillar "den här typen" innan jag ber om att få en stund med Mack själv. Peyron nickar och får med sig Soul ut genom bakdörren.
I det dunkla ljuset i en halvförstörd liten kontors lokal ser jag Macks uppspärrade ögon mellan de flottiga långa hårstriporna. Han ser blek ut och nästan obehagligt mager med isblå ögon. Jag kännde en främlighet komma ifrån honom.

I vad som känns vara en enda suck förklarar han allt. Det låter slafsigt och ogenomtänkt, jag har svårt för att lyssna. Jag tittade bara ner i golvet, runt på saker i rummet och tänker på Jean. Ilska och en kall kår kryper längs ryggraden, sen ser jag tillslut på Mack. Utan att ha lyssnat på ett enda ord va vad han sagt förklarade jag för honom att han inte har sitt hem kvar, att han måste flytta ner hit, att han inte kan sätta en fot i övre delen på ett par år om ens det om han vill leva ett tag till.
Han knep ihop med läpparna och pillade på en nagel. Han verkade förstå att det var allvarligt, men så vitt jag vet har inte Mack någon koll på oss, vaken Under eller Surface. Bilnd strövare - som vi kallar dem.

Han hade en kusin här nere som han kunde bo hos ett tag. Efter att vi skilts åt vid Big Susies konitori promenerade jag hemmåt. Jag måste träffa Frank, en av Larsas killar, en av dem jag kommit närmst bland the UDogs om man inte räknar med Peyron. Han kommer veta vad som måste göras efter detta.

Jag tänder en cigarett och ser röken stiga upp mellan husen i den trånga gatan. Vad händer nu?

Jon Frerry

logout.

JONFRERRY

Publicerad 2010-12-18 16:52:05 i ,

 

Jon Frerry, små stadiga skisser bara. Fick hjärnsläpp och srev fel namn på bilderna. men spela balle.

THEUDOG'S

Publicerad 2010-12-18 12:09:02 i ,

3/5 - 2068  Jon's.logg

Hjärtat satt i halsgropen när jag var på väg hem efter jobbet. Jag sprang nästan på The Surface Dogs, inte nog med det, det var Jean Barrquet - en av 5 underbossar och några av hans män. Han har sett mig förr. Han har sett mig på fel plats vid fel tillfälle med fel folk. Hade han sett mitt ansikte hade jag varit död nu. Varje dag är ett vågspel, ska man leva en dag till?
Imorgon ska jag möta upp Payron vid Al's. Jag är snart inne säger han, att de gillar mig, speciellt hans bror, Yardol, ledare över The Under Dogs. Det känns skönt att vara där nere i tunnlarna, att vara en UDog. Jag hjälper dem på de sätt jag kan vilket är hacking. Det finns ingen elektroniskt pryl som jag inte kan hacka mig in i, bygga om eller kryptera så den blir omöjlig. I gengälld hjälper de mig att hitta min far.

Vad min mor har berättat lämnade han henne när han fick reda på att hon var gravid, med en son. Varför stack han när han fick veta att det skulle bli en pojke? Varför skickade han mor till New York med första bästa buss? Det finns många frågor jag vill ställa honom. Ville han inte se mig växa upp, vara med, vara en del av mitt liv?
Mor blev orolig när jag sa åt henne att jag skulle flytta tillbaka till Chicago, att jag behövde få svar. Hon ville inte att jag sulle åka. Vi bråkade om det vilket jag ångrar djupt. Hon var sjuk och dog precis efter jag åkt. Nu har jag ingen annan att vända mig till utom The Under Dogs och bröderna Harki.


Något växer i mig. Sorg, hat, förtvivlan, frustration. Vad det än är gör det mig starkare och jag känner att det kommer gynna mig i framtiden.

Jon Frerry

logout.



Håller på att bygga upp en massa olika historier i mitt huvud så det är något helt sjukt. Den jag har skrivit på här är helt i form av Jons logg i framtiden. Jon är 20 år och flyttade från new york till chicago för att leta rätt på sin far. Under tiden han bor där kommer han i kontakt med Payron Harki som är bror till ledaren i The Under Dogs, ett av chicagos 2 största gäng som håller sig under marken, chicago är lika stort under marken som ovan. De är i ständigt krig med The Surface Dogs - som då har pejl på chicagos yta. Året är 2068 och världen håller på att förfalla sakta men säkert. Ett miljöavtal år 2016 som skulle räddat jorden från förfall vägrades att skrivas på at stormakter som Kina, U.S.A och Ryssland. Chicago styrs inofficiellt av The Surface Dogs (SDogs) ochThe Under Dogs (Udogs) vill återföra staden till folket. storyn i princip. Revolt + Jon som försöker leta rätt på sina rötter.

ska jag fortsätta på den? eller det var bara lite bajs?

Cheers!

15/12

Publicerad 2010-12-15 20:47:40 i Allmänt,

 

Käkade på Subways ikväll med Johanna. Hjälpte henne att hitta lite julklappar oxå. Jag får en tidig julklapp av pappa! Ville ha ett snedlutat skrivbord, lite mer professionellt. Tanken var att jag skulle köpa ett från ikea men pappa hojtade till om att han hade ett på sitt job som ändå skulle kastas! WOHO! Det kommer pryda mitt rum så fint så fint. Sen är det bara mitt ko skinn som är kvar på min checklista.

Fin fina emma och fridde visar sin vänskapskärlek under lektionen. Varför lyssna på läraren?

 

ENJÄVLAMASSADISK

Publicerad 2010-12-11 14:47:32 i Allmänt,

Nej, igår var det inte lätt. Jobbade från 18.30 - 01.00. Kvart över ca var jag hemma igen. Trött som in i helvete, hade inte ätit mycket den dagen heler så man mådde ju sådär bra. Men vi klarade oss, lite rester kommer vi få ta ikväll men det kommer gå mycket bättre känner jag på mig.

 

Har fått ett enormt sug efter Tron Legacy fillmen. Den har premiär nu på fredag, den 17. huuuii! Hoppas jag inte behövs på jobb, men det kan vara min sista jobb helg innan jul - vilket jag antar så får la se den veckan därpå. faaen wuhuhuwhuwuh! Men men, finns la inte mycket man kan göra t det.

 

Har nu en blogg på engelska också, check it out och lämna en shout out till vänster under twitterboxen!

MINDYOURATTITUDE

 

Nu ska jag gå och laga mat så att jag inte kollapsar ikväll igen!

CHeers!

NICEANDCOSY

Publicerad 2010-12-10 10:58:09 i Allmänt,

Minns inte vart jag hittade dessa bilder men jag gillar det skarpt. I den översta bilden är fönstret ut mot trädgården, men hur coolt vore det inte om det var ut i havet man såg när man tittade ut? Skit coolt! Mysiga bilder i alla fall, lite cool inredning och design på det hela också!

 

WHATDOESITMEANTOME

Publicerad 2010-12-09 23:55:44 i Allmänt,

liv i döden genom oss

 

Några såg mig bära ett kors idag. Jag är inte religös, alls, men jag bär det inte av religösa skäl. Personligen anser jag att det är okej att bära religösa symboler men av bara  2 anledningar:

1: Du är religös och bär symbolen för din tro.

2: Det har ett annat högt värde, sentimentalt värde just för dig.

Det är av anledning nummer 2 som jag bär det. Korset på bilden har jag snickrat ihop själv och betyder för mig att jag skickar min respekt och tankar för nogon viss som inte finns mer. Någon som betyder mycket för mig genom bara en känsla. Jag har aldrig mött denna människa men jag känner ett band på något vis. Därför bär jag ett kors, som för mig symboliserar just det, minnen, känslor och mer. Jag är Atheist, inte ens agnostiker, så ja, samtidigt känns det konstigt att bära en symbol som symboliserar något så mycket större. För religion är stort, det är överallt. Jag har en vän som är religös, men hon viftar inte med det i ansiktet på en, henne kan jag ha respekt för. Men ska du komma och tro att du kan frälsa mig kan du dra, finns inte någon respekt där precis, inte från mig. Det är okej att du har en tro som du håller fast vid, fine, men jag vil inte ta del av den. Jag fick ett annat kors som jag bär ibland, men det är ett jag fick av min mormor innan hon gick bort och när jag bär det, bär jag det för att lyfta fram henne. Tankar till henne, minnas, respektera. Det är viktigt. Det är det jag menar med raden under bilden, att de som inte finns mer lever kvar genom våra minnen och berättelser om dem, det är värt att bevara, aint it?

 

Ikväll såg jag och Johanna på The Boondock Saints 1 & 2 ikväll med en bit kladdkaka bredvid. Helt underbart. De är båda 2 av mina favorit filmer, och det är inte många. Följde Johanna hem för ett tag sen och nu ligger en av mina hundar på min säng och jag sitter i soffan lyssnar på Christophe Maé (som för övrigt är sjukt underbar att lyssna på) och twittrar lite. Just det, jag har ju skaffat twitter nu. Min första vecka är snart över och jag har fått ett gäng anhängare! Lite kul är det!

 

Men nu ska jag twittra vidare så, cheers!

 

RobertKirkman

Publicerad 2010-12-08 18:18:32 i Allmänt,

Interviu

mannen på bilden är Robert Kirkman - mannen bakom The Walking Dead - serietidningen. Länken under bilden leder till en interviu där han svarar på lite frågor. Hela detta fakutm att det har spelats in en hel säsong av en zombie serie får mig att jubla! om det inte märks!

 

welcomeinside

Publicerad 2010-12-05 17:21:19 i Allmänt,

Välkommen in i mitt rum.  Kände för att fota det lite. Det saknas fortfarande en del saker som jag behöver för att fullända det. Blir det några ändringar så blir det nog bilder.

Cheers

JAAA!

Publicerad 2010-12-05 13:01:48 i Allmänt,

Deadmau5 ft Neon Hitch "I Can't Behave Myself"


Det blev inte så mycket plugg igår! Ina ringde och hade ett jobb till mig. Som den fattiga student jag är kan jag ju inte tacka nej till det! Jobbar nu i disken med alla mumsiga matrester och rykande ånga från diskmaskinen. Härligt! Tur att min arbetskamrat är rökare så man kan hänga med ut och ta lite luft emellanåt. Så får vi se hur länge jag har kvar min tjänst. Kanske har råd med mitt koskinn själv efterhand, mamma sa att hon inte tänkte köpa det i julklapp..

I alla fall, efter jobbet igår joinade jag Anna och Ina ut. Det blev en stund på Bara, känner att jag måste bryta den vanan. Sen skulle Anna och Ina vidare till Mogge, ville joina egentligen, men.. mör som jag var, med hela julbordet över mig, trött och sista bussen gick kort där efter, så inte ikväll inte.

Tänkte att jag skule ta och städa mitt rum och visa lite hur jag har det. Lägger ju upp så mycket bilder på inredning men inget från mitt rum. Här är mitt nattduksbord, vilket egentligen är en stor högtalare, lite sönder men den fungerar! På den, den käraste lampan jag har. En bit av en styckad skinnsoffa med en fårfäll från frösihjäl Love it!



The Norman

Publicerad 2010-12-03 23:57:29 i Allmänt,





Jag kan ju konstatera att Norman Reedus inte är ful precis. Inte alls. Helt tvärt om faktiskt. Sjuk som skådis är han ju också, en av mina favoriter. Pep lite tonårs-typiskt idag när jag såg att han medverkar i 'The Walking Dead'. Nu blev serien plötsligt sjukt mycket bättre. Är ett stort fan av The Boondock Saints både ettan och tvåan. När mina vänner hejjade på Sean Patrick Flanery hejjade jag mer på Norman(såklart hejjar man på båda i den filmen!). Men Norman har den appeal'en som gör honom till en av de typiska killarna jag skulle kunna falla för. Lite småskabbig, speciellt utseende dock genuin. Hottie är han ju och jag känner att jag nog måste omorganisera min topp5-hotties. Den listan kommer inte publiceras. Inte på länge i alla fall.
Jag som många av mina vänner, i princip alla mina tjejvänner vill i alla fall ha en MAN. Haha, gillar det. Men ja, en MAN är vad jag vill ha och inte nån fjaskig pojkvasker. huhuuhu!


I alla fall. Nog om Norman. Var med mamma på Maxi ikväll, vi julade oss lite i deras julhörna så pass mycket att jag fick med mig en ljusstake hem. Stilren och fin! Det blev en svart för de i trä fanns ingenstans.. satan. Men nu lyser det jul på ett snyggt sätt i mitt fönster. Imorgon ska jag försöka ränga upp kraniet på väggen. Ska ge mig på lite engelska uppgifter för min C-kurs också. Har börjat dra på mig en förkyldning nu så det blir väll till att sitta hemma och friskna till!

Musik från hypemachine och dämpad belysning på mitt älskade rum, snart sovdags.

moments of the year

Publicerad 2010-12-02 19:00:12 i Allmänt,

bilder: © moi

 

Lite bilder från året som gått.

En dag i malmö

En av vovvarna mina.

Min blygsamma samlig av solglasögon i Wayfarer modellen.

En A3 teckning jag gjorde.

Min syster <3

 

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela