MINDYOURATTITUDE

klick/gomusik

Publicerad 2011-02-28 20:07:13 i Allmänt,

klick, klick, klick!

Bidde en kamera idag ändå. Nu är jag ruinerad så jag hoppas FAN att den är bra nu! Han bakom disken sa att den var i liga med min förra och då blev jag mer biten på den. Det var för sorgligt att min förra gick sönder, det var den bästa kameran jag ägt! Dock den första jag ägt också. Canon är märket och det känns som jag kasat in på det spåret länge nog för att vara fast. Men är nöjd är jag och det är ju huvudsaken!


På religionen pratade vi vidare om Judendomen. Det är det mest intressanta ämne vi har i skolan (oh yeh, fo real) Vår lärare gör det så intressant som det ska vara. Han spelade upp en låt och intervju med Matisyahu - judisk reaggie/rappare. Han var inte dålig som artist. Lyssnar faktiskt lite på honom nu om jag ska vara ärlig.

Beställde även ett par POSCA pennor igår, ska göra en plansch till mami så pennorna blir som hennes betalning. Färger here we go! Kommer bli kanon!

"Bianca" ligger ute till salu btw: MINDYOURATTITUDE

 

Cheerio!

naknish.

Publicerad 2011-02-27 21:40:56 i Allmänt,

 

Jag: "Vad säger du pappa? Vi häner upp den där ALLA kan se den!"
Pappa: "hehe, jag tror inte vi har plats!" flin

 

Nu är mina pennor lite döda. Det tog hårt på dem att måla på canvas ikväll, men jag gillar resultatet!
Har tänk mig att den ska finnas tillgänglig för den som vill ha den. bebbs, inget är gratis
Har även satt upp en annan plansch som jag gjorde innan jul, den har varit med i ett inlägg förr, men här kommer en bild till på den. Den är också for sale!
Beställer nog nya pennor i olika färger ikväll!


105x75cm

 

isigvår.

Publicerad 2011-02-27 01:02:02 i Allmänt,





Våren är på väg! Jag känner det även fast det är minusgrader ute, det blåser kallt men solen var framme och den värmde faktiskt mina kinder mitt i alltihop. Passade på att ta med kameran ut när jag tog med djuren på en sväng. Mamma var på väg hem från jobbet så vi satte oss i kobacken där solen sken på allt vad den kunde och lekte medans vi väntade. Det var en himla fin dag och på kvällen lagade jag taco paj (säg det snabbt! tacopaj,tacopaj,tacopaj!!) hos Emelie och Filip kom också och åt. En go trio!

PS!
Ser ni gubben med elvis frilla och mustasch i de 2 sista bilderna?

Cheerio



fårtidenattgå.

Publicerad 2011-02-23 22:21:02 i Allmänt,



det finns spexiga hus och så finns det mysiga hus. När jag väl hittat en sida med cool eller bara konstig design är jag fast och kan inte lätt slita mig, knappast! Hittade till ViaHouse.com som har nästan oändligt med snajsiga hus att titta på. Man är som man är, och det här är ett intresse som är en stor bit av mig!

Cheers!

ätapajochvaraglad.

Publicerad 2011-02-23 17:47:50 i Allmänt,

Bakade som sagt min första ananaspaj idag, annars är det alltid Johanna som bakar den. Den blev helt okej! Man får liksom avgöra själv, den verkade gå hem för Emma gillade den. Gott betyg! Pidde äter inte paj, så hon åt glass istället.

Jag ger mig nog... 3 eller 2,5 tjärnor!

hårholliehår.

Publicerad 2011-02-23 12:07:47 i Allmänt,

Denna bilden på Hollie Smith får mig att sakna mitt hår så mycket. Det är på väg ut men det lär ju ta minst ett år från och med nu. Man får göra det bästa av väntan helt enkelt!

gottalooktough.

Publicerad 2011-02-23 09:49:44 i Allmänt,

Tänker på Jason Statham och Vinny Jones när jag ser den första snutten av detta klippet. Resten bryr jag mig inte om, det är bara det första som jag gillar.

Vad säger han egentligen när han stannar? Be Lucky? Jag tycker det i alla fall, så vi kör på det!

 

pajochshit.

Publicerad 2011-02-22 20:53:22 i Allmänt,

 

Galet vad jag älskar bilder, färgpackade på detta viset. Det ser schysst tecknat ut.

Träffade min fridde idag, fick snackat loss lite och ska göra det imorn oxå. Då passar emma på att hälsa på och sen jävlaridet ska det bakas ananas paj. För er som inte smakat ananas paj råder jag er till att göra det för det är magiskt gott. Man får ingen ångest efteråt även om den är lite bombaderad med lite av varje.


Sitter just nu och trycker in låtar i en spellista tillängnad emma, the one and only. Hon gör detsamma för mig och listan är helt underbar! Så som jag vill ha den!

Min lista
Emmas lista

 


rastlöstristess.

Publicerad 2011-02-22 00:05:45 i Allmänt,

"Försök uppskatta tystnaden också"... fakk you! Jag sitter i fåtöljen framför tv:n och är så rastlös så jag vet inte vad! Det gick så långt att jag googlade tips på hur man kan bli av med sådan rastlöshet, men det fanns ju bara sån där skit att läsa.
Nu har jag nog sett alla reklamer som 4an sänder 5 gånger vardera för jag når inte kontrollen. Det går ett jätte dåligt och irriterande, amerikanskt program om lapplisor. Tänk er en amerikansk, gnällig  lapplisa som gnäller och gnäller och pratar om hur mycket felparkeringar folk gör, yada, yada. FÖRLÄNG MIN ARM! VAR FAN ÄR KONTROLLEN?!

...kanske man bara kan pressa fram sömnen, eller allt vimmelvammel i huvet kommer förhindra mig. Vi får se!


färg.

Publicerad 2011-02-21 18:45:26 i Allmänt,

Har fått ett sug efter att börja rita med färg ist för bara svart. Har hittat lite POSCA pennor jag vill ha, så det skulle inte förvåna mig om jag råkar förköpa mig på nya grymma pennor så fort mina pengar kommer. Tanken var ju att jag skulle köpa en liten smidig kamera, så vi får hoppas det finns en peng till båda delar.


Ska försöka komma på nya motiv till ett gäng nya planscher denna veckan, har du nån rolig idé som du vill dela med dig av så tveka inte!

cheers

21/2

Publicerad 2011-02-21 12:20:41 i Allmänt,

Det är minusgrader ute så jag har suttit och gjort om bloggen lite. Det blev en ganska drastisk förändring men jag gillar den!
Nu har jag fått hem 'Torkel i Knipa' som jag ska se efter att jag varit ute med djuren. Shitte vad jag ska gotta ner mig i soffan, tända brasan och bara mysa första dagen på lovet. Resten av veckan måste jag plugga och hitta på andra saker så man får ju passa på att lata sig ordentligt.

Halkade in på en blogg innan idag också, tillhörande en tjej vid namn Julia. I sitt senaste inlägg hade hon lagt upp en låt, hennes väns första singel och så hade en annan mixat den lite. Tyckte den var så himla bra att jag bara måste lägga upp den här också!

Simon Hassle - Now is here (Midibyte Remix) by Midibyte

Det var allt!
Cheers!

luchalibre.

Publicerad 2011-02-19 17:43:35 i Allmänt,



Lucha libre brottare ser alltid jäkligt spexiga ut. De är faktiskt väldigt roliga att rita också. Ska nog satsa på en Lucha Libre plansch i en nära framtid och även variera mig och komma ur det svarta ett tag. well well, kul o veta eller? hehe

Cheerio!

minegnamexikan.

Publicerad 2011-02-18 21:07:29 i Allmänt,

 

scribble, scrabble! My Own Mexican! Bilden är tagen med cam så upplösningen är att älska. Ska scanna in den imorgon eller senare i nästa vecka så man får se den ordentligt. Lite halvkladd men den blev ganska rolig i alla fall!

Cheerio!

18/2

Publicerad 2011-02-18 18:27:29 i Allmänt,

Hungrig som ett djur
Trött som ett djur
Omtyckt av mitt djur
Ser ut som ett djur

 

nyttnytt

Publicerad 2011-02-17 19:48:35 i Allmänt,

 

Nya skisser och bilder! De tre sista är parafraser gjorda för en uppgift i skolan men nu är de redovisade, hemma och till salu! Ska fastställa pris inom kort och lägga upp dem på min hemsida, där de går att chinga!
Planscherna är ritade med Posca pennor och en kant i akryl, de andra övriga är ritade med vanlig tusch.
Enjoy the shit och ha en trevlig kväll!

Cheerio!

MINDYOURATTITUDE

Publicerad 2011-02-15 23:57:03 i Allmänt,

Titeln är mitt motto och väljer att skriva det på de sidor jag skapar. Gjorde en ny portfolio ikväll. Tog visst lite tid ser jag nu när jag kollar på klockan!

Denna är jag väldigt säker på att den är obegränsad, att jag i alla fall kan fuska till mig det! Underbart!
Adressen dit är lång men inte speciellt krånglig. Länkar den, tycker den vart helt okej faktiskt, lite stylish sådär!

psst. bilden är länken!



Cheerio!

portfolio#3

Publicerad 2011-02-14 23:08:34 i Allmänt,

Hanna gjorde en portfolio idag, så jag var tvungen att checka den. Trodde först att den inte var begränsad, men tro fan det! Såklart den var och jag har redan nått gränsen på 50 bilder. Gratis portfolios har alltid en begränsning, om man inte betalar lite verje månad men vips, så var den ju inte gratis längre! Retligt som fan! Men har Slängt ut en de bilder där nu iaf.

här är alla mina portfolios för er som har tid att döda
DeviantArt
Carbonmade
Portfoliobox #NY!#

yääh!

7synder.

Publicerad 2011-02-11 13:54:09 i Allmänt,



- Vrede
- Avund
- Frosseri
- Lättja
- Högmod
- Girighet
- Lust

Boyah! fick göra klart högmod och vrede när jag kom hem, hann inte det igårrr!

cheerio

10/2

Publicerad 2011-02-10 12:47:51 i Allmänt,

 

Sitter och myser lite med ett av djuren, lyssnar på musik och tänker lite på gårkvällen och att de gärna får bli fler sånna kvällar. Snart, jättestrax ska jag ta upp lite plugg med största prioritet Foto B uppgiften - De 7 dödssynderna. Vill försöka fånga dem på ett lite annourlunda och inte det mest uppenbara sättet. Har ni tips eller så så håll inte tillbaka!

Ikväll kommer Johanna hem!

Cheerio!

9/2

Publicerad 2011-02-09 16:33:19 i Allmänt,

 

Döda mig lite långsamt/ smärtsamt.
Det där är jag, ser fan knappt ut som jag!
våren -10 tror jag.

Kommer ta lång tid innan jag har så långt hår igen, men så länge man har roligt går väl tiden snabbare?
----

Har tryckt i mig lite mat samtidigt som jag satt och målade med vattenfärger. Nytt på vill ha-listan - Akvarell färger. Har suttit med dem i bildsalen halva dagen och gjort "Appar" till bilduppgiften. Sjukt roligt att våra saker går till mer än att visas för varandra i skolan, tycker jag. Uppgiften är att designa ikonen till en app för estethuset. I appen skulle då lita praktiska basic grejor finnas med, så som vilka lärare som är sjuka, ditt och andras scheman, dagens lunch och annat praktiskt bra att ha-grejor! Har gjort 2 som jag är nöjd med. Kommer kanske en bild nån gång!


I alla fall, så senare ska jag åka tuffetåg till en glad plats senare och imon kväll kommer systerystern hem! Ett par dagar i alla fall.
----
F.o.m idag ska "computers and Blues" finnas i butikerna. Får checkilecka det på fredag.

 

dagens citat
"Jag är varken tjock eller mullig, jag är FYLLIG"

magiskaMike-theEnd.

Publicerad 2011-02-07 21:23:32 i Allmänt,

 

Sitter och lyssnar på The Streets senaste och sista platta - 'Computers and Blues'. Sjukt sorgligt att Mike inte planerar att producera mer av the streets men som det låter går han verkligen ut med en smäll, big bang, fokkin' madness. The Streets betyder jättemycket för mig, otroligt mycket faktiskt. Började lyssna på dem när jag var 12 ca. Mike släppte sin första platta under namnet The Streets 2002 - "Original Pirate Material". Musiken har alltid hängt med mig, överallt. Standard bagage. Att få höra de nya låtarna gör mig lite tårögd. Fy fan vad jag har längtat ihjäl mig efter dem!

Ska fortsätta njuta av musiken och den 9 ska albumet släppas, så jag får hoppas att det finns i butikerna i veckan. Endast The Streets får mig att gå till affären och KÖPA en CD-skiva.  This is really unbelievebly great. Vill gråta så bra det är!

Go out with a bang, Mike. Computers and Blues
Cheers

hooooome.

Publicerad 2011-02-06 20:52:26 i Allmänt,

 

I Växjö finns det slott och harar!

 

I stort har min helg verit jättebra. God mat och fint sällskap varje dag! Johanna hade tenta i lördags (igår) och på kvällen tittade 3 av johannas vänner över, 2 jättetrevliga och fina Hannor och en Henrik. Jag har inte skrattat så mycket på himla länge och kände nästan en magruta ploppa fram. Hiiimla trevlig kväll.

När jag skulle hem fick tåget något "teniskt fel" utanför Alvesta så vi var fast i ca 20 min, vilket ledde till att jag missade bytet i Hässleholm och fick byta i Lund ist. Resan blev en extra timme, men vafan jag är hemma nu så det ligger bakom mig.

Har inte packat upp min väska än. Den är enorm. Jag kan verkligen inte packa smart. 2 nätter och det kändes som jag fått med halva garderoben.

Fick en superfin helg och en jättefin ring av min fina syster! Titta!
kommer kanske fler bilder sen när jag orkar.


Cheers!

inVäxjö.

Publicerad 2011-02-04 17:30:46 i Allmänt,

Sitter nu hemma i min systers lägenhet i Växjö och ser på när hon lagar mat och blir hungrigare för varje minut. Calle tittar på Gordon Ramsy på tv och här sitter jag. Ska vara en soft kväll ikväll och helgen kommer bli himla bra trot jag!
Johanna och Cale är himla fina till sammans, de passar bra ihop.
Snart mat, ska avlägsna mig från datorn nu!
Cheers!

BOOMCHICKAWOWWOW.

Publicerad 2011-02-03 20:39:15 i Allmänt,

 

Fick ett urge for shoes. Desas fina damer fick följa med mig hem. Jag är en lyckans tjej!
Imorgon drar jag och dessa skönheter upp till Växjö för att besöka den allra bästa och finaste systern man kan ha(!) + hennes manliga, stadiga sällskap som är en himla trevlig prick. Mycket ska släpas med upp, hoppas jag orkar med allt oxå, är inte starke Adolf precis.. men men.

 

Jag vill ha sommar. Jag vill springa i sommarregnet på varma gator och känna deras doft när regnet möter dem. Jag vill  ligga i gräset och känna doften av det, nyklippt, sitta på stranden med sand mellan tårna och doften av havet. jag vill ha sommar. Nu.

cheerio

diebitch-fuck.

Publicerad 2011-02-01 17:30:51 i Allmänt,

 

Ville mörda någon idag. Ville i alla fall smälla till min Eng C lärare och fråga vad fan hon tänkte på när hon visade oss en film där små barn hänger sig och stryper sina syskon med skosnören. What the hell, woman? Det var något av det mest obehagliga jag sett och jag tänker inte se klart filmen. Fuck you, up yours. Tanta-satan.

Bästa lektionen idag var religionen med Erik. Till min förvånad var jag vaken och alert hela lektionen, inte för att bada i smör men religionslektionerna är de mest intressanta vi har tycker jag.

Enough is enough. Hoppas inte de döda barnen hemsöker mig i natt.

 

Cheers

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela