MINDYOURATTITUDE

nybadadförikväll.

Publicerad 2011-01-31 23:09:46 i Allmänt,

 

Naknfisen när man satt i badet. Hade tryckti in stereon + en högtalare och lyssnade på asskön musik och bara kopplade av. Super nice, I say. Är helt hooked på låten i inlägget "touchitgirl." S U P E R.

Ikväll gästades vi på vångag. av challe-balle! Sjukt roligt att se henne, hon bor satans långt här ifrån nu, Linköping, menar, hallååeh!

Nu ska jag sitta och kluda lite till i PS tills jag blir tröttare och sen gå och sova.

 

Cheers!

nuditybabes.

Publicerad 2011-01-31 20:12:48 i Allmänt,

 

Det är ingen överraskning att det är roligt att rita kvinnor med extra kurvor. Eller brudar över huvud taget. Kvällens tema. Birds!  Sitter och skissar i datorn och på papper, lyssnar på go musik och inspireras av andra artister på DeviantArt. helt magisk sida. Hittar alltid inspiration där, av andra från alla olika platser i världen. Det är himla fint det tycker jag!
Sen ritar jag brudarna i kort hår, som någon form av pepp till mig själv tror jag. Aja.
Detta är vad jag skrapat ihop so far.

Cheers!

letmehypnotizeyou.

Publicerad 2011-01-30 18:13:48 i Allmänt,

 

Tog en fin promenad med finaste Moa i eftermiddags, sen gick vi hem till mig och såg "Strange Wilderness"!
Tyckte om det.


Sitter på rummet och lyssnar på N.E.R.D - Hypnotize you. Måste erkänna att av mörka män är Pharrell Williams nog hetast. Oh yes, don't deny it girls.

 

Cheers

saywhatnow?

Publicerad 2011-01-30 09:29:59 i Allmänt,


Förra natten vaknade jag upp runt 5 tiden, helt kallsvettig från topp till tå. Smått schockad, hade en jobbig dröm också så det låg kanske på det. Den kom inte tillbaka i natt som tur var.

Sitter och kollar på matlagningsprogram, invirad i en filt. Programmet heter"Delicious Miss Dahl" och hon bakar och laar enkel med god mat, eller, det ser galet gott ut i alla fall!
Man blir lite sugen på att sätta igång ett bak!

Nu blir det Clash of the Titans!

re-plantering.

Publicerad 2011-01-28 13:11:15 i Allmänt,

Planterade om min fina kaktus nyss. Den fick en fin men kanske lite liten kruka.
Nu måste jag slänga mig på sängen ett tag, eller i alla fall soffan så jag inte somnar när vi firar Sophie ikväll.

Slummer slummer.

 

cheers

27/1

Publicerad 2011-01-27 17:23:28 i Allmänt,

Vill drunkna i ett par ögon, djupa som ett hav.

Dagen har varit soft. var hemma tidigt och har börjat på ännu en plansch i skolan. Seg som en såsklump och fick tvinga mig själv att jobba på projektarbetet. Det går frammåt i alla fall!

En av mina planscher som förmodligen kommer sättas upp.

cheers!

Afasí&Filthy

Publicerad 2011-01-26 16:52:27 i Allmänt,

Om jag kunde skulle jag börja om från början
och på nåt sätt få bort den där fläcken från min tröja
jag har haft en annan ovanpå så smutsen går att döljas
men nu vill jag slippa bry mej om fläcken på min tröja

Afasí & Filthy - svenska favoriter

26/1

Publicerad 2011-01-26 16:34:55 i Allmänt,

 

På min lediga dag igår åkte jag med Malin till Lund för att ställa upp som modell åt henne. Redigerade bilden lite själv, det var kan ske lite elakt, men det är i alla pall Malin som har tagit den.

Idag var jag och Sophie på en PR-Turné. Det gick ju faktiskt helt okej. Fick skriva om lite av vad jag skulle säga i morse men väfän, det gick! Lite jobbigt när man står där inför alla 9:or som stirrar ut en men efteråt när vi packat in och satt os i bussen igen flippade vi ur lite väl. Men det var rättså skoj ändå!

Cheers!

FUKTHISSHIET.

Publicerad 2011-01-24 09:51:53 i Allmänt,


Sitter i skolan och har precis skrivit klart en uppgitft till Irene - samhälle. En av flera saker som ska göras i denna veckan. Har även mailat min Programeringslärare för att få slippa omprov och kanske klara kursen. Sönderstressad som det är hoppas jag att jag kan få ordning på allt och få tillbaka mitt fokus som for åt helvete får ett par år sen.
"bit i det sura äpplet" som mami säger. Fy fan vad jag hatar att höra det. Den enda som kan ta sig ur denna skiten är ju jag själv, och det vet jag, jag är inte dum. Jag saknar bara alla de viktiga delarna som behövs för att man ska arbeta och bli färdig med saker och ting så som en normal människa gör. Det teoretiska är ett trassligt garnystan för mig och de estetiska ämnena är som en lekfull och välkomnande äng, eller en nöjespark med allt roligt du kan tänka dig. Men, för att få leka i nöjesparken måste du trassla upp nystanet och det är fan inte att leka med. Knutar och trasssel som man bara blir knäpp på. Jag blir så KNÄPP!! Sen har vi ju hela fucking projektarbetet också. Det hjälper inte att man har en handledare som skeptiskt snear en när man försöker lägga fram idéer och förslag.

...

Publicerad 2011-01-23 18:45:21 i Allmänt,

jag orkar inte med det.. Får hoppas jag hinner klart med det!

 

vitoleander.

Publicerad 2011-01-23 13:11:02 i Allmänt,

Sitter på mitt rum nu och ska se på "White Oleander" på min lilla, lilla tv. På ett sätt är det en av mina favoriter.

23/1

Publicerad 2011-01-23 10:05:21 i Allmänt,


Varför är det så att man vill ha det man inte kan få? Varför kan man inte kontrollera sina känslor och bestämma själv vem man ska få tycka om eller inte. aaah fuck this shit. Jag vet vad jag borde men jag är inte längre 100% säker på vad jag vill. Kanske 70%. Varför ska det vara så jävla svårt och komplcerat, varför mig? Funderar på att köra en Törnrosa och sova ett par år, kan funka.

cheers!

redigering.

Publicerad 2011-01-20 16:09:52 i Allmänt,

 

 

 

(c)

 

Sitter inne i värmen, framför brasan och redigerar och experimenterar med  blder. Väldigt kuuul. Uppladdaren känner för att vara "rolig" och vill inte ladda upp mina bilder, så det kommer förmodligen fler sen.

 

20/1

Publicerad 2011-01-20 13:22:25 i Allmänt,


random bild fr google

Hej! Här sitter jag, jätte glad, inte kall alls för stenen jag sitter på är en värmesten och helt underbar. Om det ändå vore så väl. Jag är utelåst. Ringde till mams vars mobil var hemma, jag hörde den genom ett fönster när jag ringde. Sen min paps men han satt på en resturang med jobbet och kunde inte komma ifrån förrän om nån timme. JA!  Här sitter jag och får urinvägsinfektion. Bytar låt på iPoden med näsan för att fingrarna trillar av om jag tar av vantarna. Men jag har sol i alla fall. Det är fint. Första vårsolen kom idag! Det är värt att le över. Plus det har jag lite choklad och en drickyoghurt.

För övrigt är jag en väldigt förvirrad person i nuet. Vill leva i nuet men kan inte hjälpa att tänka och oroa mig över framtiden. I feel fucked, som det är nu. Men, allt brukar lösa sig, på ett eller annat bra eller dåligt sätt.

wish me luck.

19/1

Publicerad 2011-01-19 11:46:50 i Allmänt,

(random bild fr google)



Okej.. kan inte fatta att detta händer fast samtidigt är jag inte ett dugg förvånad. Skolan har gått för långt - igen - och serverat snopp till lunch. En STOR fet choritzo som var lite sprucken här och där. Vi hade väldigt roligt åt dem men till slut vände det sig lite i magen. När man väl spunnit vidare på något är det svårt att sluta helt. Äcklad.

Sitter och väntar på att min lärare ska komma så vi kan få ha vårt lilla möte hon, jag och några till. Möte för att vi ska veta vad vi ska säga på PR-turnén nästa vecka. Vi ska förespråka Foto B och C. Vi får hoppas det går bra för oss, men mest för mig..

nu kör vi igång!

17/1

Publicerad 2011-01-17 20:58:16 i Allmänt,

 

Gillar inte katter, men de kan vara fruktansvärt vackra. Graciösa varelser. Hittade denna bilden på en blogg, utan fotografens namn osv. Hade vart kul att veta för det är verkligen en jättefin bild!

 

..

Publicerad 2011-01-16 11:59:55 i Allmänt,

Idag gjorde  pappa en English Breakfast till oss. Nu sitter jag i soffan med 2 hundar, en på var sida om mig. Ska snart gå ut med dem. Edets toalettpappersreklam, ni vet den som har låten "Never ending story" låten till? Den visades och tänkte på att tapeten i bakgrunden är galet fin. Kolla det nästa gång.


whatis.

Publicerad 2011-01-15 18:07:52 i Allmänt,

 

 

Kan någon berätta för mig vad yttre skönhet är? Jag tycks bara se det som inte syns.

 

beauty.

Publicerad 2011-01-15 17:07:20 i Allmänt,

Hittade denna bilden på någons blogg, den var inte hennes. Jag undrar vems den är för den är väldigt vacker.

 


. .

Publicerad 2011-01-14 09:17:01 i Allmänt,

Ganska coola stolar om man frågar mig, den i mitten är en dansk design vet inte helt hur det är med de andra. Provsatte den vita när vi var i ILLUM BOLIGHUS i Danmark, var inte helt med på att den hade gungande ben så, that one caught me by surprise! Den översta ser så himla mysig ut, jag kan se den hänga antingen utomhus i en väldigt grön och buskig trädgård eller i en hörna vid gigantiska fönster i en strandvilla. Den Tredje är bara spännande, vet inte var jag hade ställt den om jag ägt den. Kanske vid änden av ett långt matsalsbord.

+-+-+-+-+-

Publicerad 2011-01-14 00:25:27 i Allmänt,

Varför ska det vara så svårt ibland? Kan det inte bara komma till skott, kan det aldrig bli som jag vill eller förtjänar jag inte det? Allt och ingenting kastas omkring. Det är så ovärderligt. Att känna en tår rinna ner för kinden och känna huden strama åt när den torkat. Det är så ovärderligt att inte känna sig som från en annan planet inför en annan.
Jag kommer göra och har gjort en del dumma saker, men något får mig att vilja göra allting och ingenting på samma gång, får mig att vilja spricka samtidigt dra mig undan. Hur handskas man med en sån vardag?

Det gör man inte. Man ser alla passera förbi, deras liv. Man står och tittar på, som i filmer när allt omkring en bara rusar förbi. Man står still.

STILLHERE

Publicerad 2011-01-11 09:19:11 i Allmänt,

Skapade ju en ny blogg härom dagen men det känns änd som om jag kommer pendla lite. Har ju så jekla mycket i denna, och jag har lagt ner tid på designen. Den ska definitivt vara kvar.

©
Remember to Mind Your Attitude

cheers!

6/1

Publicerad 2011-01-06 21:17:39 i Allmänt,

 

Jag är nog lite pojkflicka-ultimat fast mer tjejig på något vis. Men jag gillar det lite, att jag inte är en av de där stereotypiskt-typiska tjejerna som finns ute (på marknaden ville jag skriva men det kommer bara ut fel). Jag klarar mig bra på detta viset. Unik, med unika vänner, vad jag tycker så är det så.

 

I alla fall. Dagen vart väldigt rörig och de som skulle li av blev aldrig av så jag Emelie och Johanna spelade ZOMBIES!!! - By geeks for geeks.

 

Helt underbart spel dock och jag vann efter att ha slaktat 25 Zombies. Emelie försökte nog fuska som vanligt och Johanna spelade ut fula kort mot alla. Så som det brukar gå till när vi spelar hemma på vångagatan.

 

Imon bär det av till Anna för att ha det trevligt och träffa nästan alla människor man möter i skolan varje dag.
Ska bliva trevlans. Snart börjar skolan. Inte så trevlans.

 

Cheers

CURLTHATCURL/2010

Publicerad 2011-01-05 11:19:05 i Allmänt,

 

Sov med papiljotter i det lilla hår jag har kvar! Det blev himla fint tycker jag! Vill jag ha långt hår får jag ng ta och skaffa mig en peruk eller något. Ska strax ner i stan och besöka min frisör för att se om hon har tid att rensa ogräs idag, dags att få frilla renklippt.

Kopierade en sån "vad du har gjort i år" sak av challe

så, here goes:

-Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag började tredje och sista gymnasieåret, det har jag ju faktiskt inte gjort förr!
Tänkte nämna att jag klippt av allt mitt håe, men det är itne första gången.
-Höll du några av dina nyårslöften?
Jag brukar inte ha några, tar åren som de kommer och skapar löften på vägen.
-Blev några av dina vänner föräldrar i år?
Nope! Hade kännts lite läskigt, om det inte var meningen såklart, lite i alla fall..
-Vilka länder besökte du?
Danmark, och Turkiet. Turkiet var himla fint, åker gärna dit igen!
-Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011?
Mer jobb. mina år brukar vara helt okej annars.
-Vilken händelse år 2010 kommer du alltid att minnas?
Turkiet och min misslyckade 18-års dag.
Min smiley piercing är något att minnas oxå!
-Vad var din största framgång i år?
Mig. Har jobbat på mig själv en del och det fortsätter jag med!
Sen har jag utveclats positivt inom min kreativitet!
-Största misstaget?
Jadu... kan väl komma på småsaker men de stora är väll
yet to come.
-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Vrålande förkyldningar
-Bästa köpet?
Min 120 säng och min iPod.
-Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Beröm för mitt hår. Det behövdes verkligen!
-Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010?
Like a G-6, One, Alors On Danse och en massa andra pary låtar
-Första låten du hörde 2011?
oh, minns inte, måste vart antingen nån från Dada Life eller Deadmau5
-Det första du åt 2011?
Julmats rester! tror jag..
-Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
aa, massa pengar, huhuhu! Kommit igång med försäljning tidigare och fått sålt planscher
-Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Skate/bohem/trashy/fin i kanten/edgy ?
Jävligt blandad med andra ord
-De bästa nya människorna du lärt känna?
Mina fina brudar värda att nämna!
Fridde och Emma är två av dem!
-En värdefull läxa du lärt dig i år?
Handla på känsla.

 

Cheers!

EGOFUCKINGTASTIC

Publicerad 2011-01-04 14:19:04 i Allmänt,

Fuck you - I want my hair back.
Klippningen var trevlig så länge den varade, den var nödvändig för hårets överlevnad.
Back to square one, let's get this done.

CUT-NO-CUT?

Publicerad 2011-01-02 12:54:47 i Allmänt,


Emma Watson i sin nya frisyr. Avundas henne lite för hon passar så fint i det!

Sitter och knåpar på Jon's Log #3. Jag fick lite drömsk inspiration häromnatten. Helt underbart sånt, att drömma något som går att använda. Hoppas jag kan skriva det någerlunda bra också.

Vill tvinga iväg pappa till farmor och hämta material som behövs för att jag ska kunna laga mina högtalare, se stora, svarta, retro hörgtalarna som är helt underbara. Synd att de är sönder bara. There for ska jag laga dem, det är inte mycket som behövs för att få dem att låta perfa igen!

Jag känner verkligen att jag måste ta och hitta på mer saker om dagarna, annars är lovet över innan man ens vet om det. Så, ska träffa Moa lite senare! Jag borde åka ner i stan och klippa mig, håret börjar verkligen bli too long för frisyren. Fick dock lite ångest igår över att det är så kort, ville/vill ha långt igen, kan verkligen inte bestämma mig. Trots att jag får världens finaste komplimanger om att jag verkligen passar i det korta som jag har nu, till och med passar bättre i det än när jag hade långt hår känns det som om jag borde ha långt hår.
Ska jag kanske klippa av luggen oxå, lite som emma watson, fast jag tror inte det är min grej. Ska nog ha luggen kvar.
Men så var det dendära "hocky frillan". Som en mix, mellan långt och kort. Om jag klipper den så ä det bara attlåta allt växa och snagga det på sidorna.. hmm.. ska rådfråga min frisör, hoppas hon jobbar idag.
Jag kan verkligen aldrig bestämma mig, haha.

Anyways.. Julen vart trevlig och nyår med. För lite julklappspengar och min lön köpte jag en iPod touch som jag älskar. Har nog underskattat Apple litegranna. Vill dock fortf inte ha en iPhone.

Cheers!


Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela