MINDYOURATTITUDE

autumn

Publicerad 2010-10-31 22:30:17 i Allmänt,

 

Härlig höst i växjö, kohagar och hästar. Löven som färgats till en så fin färg. Det var en väldigt mysig promenad jag och Johanna tog i lördags. Besvikelsen kom senare när vi inte hittade glögg i någon affär i närheten. Bara Blossa och ingen av oss var speciellt sugen på Blossa. Men vi fick i alla fall tag på lite dadlar och parkerade  oss framför tv;n. Det bev en film;"en mamma och tre systrar"(tror jag den hette) och senare snubblade vi över en serie "The Event" som verkade skitspännande! Det var ett litet marathon på 3-4 avsnitt så vi fick ingen vila förrän runt 3 på morgonen (egentligen kl2 , man ska ju skruva tillbaka klockan nu) .

 

I alla fall.

 

Nu är jag/vi hemma igen och ser ett inspelat avsnitt av "the event". It's kinda freeky, but i like it!

Cheers!

mmmmmmmmikeskinner

Publicerad 2010-10-28 23:10:41 i Allmänt,

har nog alltid hft en liten crush på mike skinner.. mmm!

så dumfulsöt, en av mina för alltid favorit artister.

För er stackare som inte vet vem han är, så är han bara sångaren i FKN The Streets

bitches, you all mine nao.

 

Cheers!

till+skogs

Publicerad 2010-10-28 22:43:07 i Allmänt,

 

Fear the DUE!

 

Imorn drar jag till skogs! Träffar min bästis, min syster. Vi ska ha en hejdundrandes fin helg tsm sen är det lov.

Tacka fan för det, det behövs! Imorn kommer pengarna oxå! Jag har nya skor! Men mina stora retro-högtalare är sönder, döda, finito. FITTAHELVETE! bidrog, ovetande, till deras död.. tyvärr är detta sant.. mina babes, helt åt helvete.


I alla fall! Har varit sjuk hela helgen + ett par dagar, är fortf inte helt frisk, but i'm gettin' there!
Saknade the bitches at school oxå. Det är helt sjukt vilka speciella vänner jag har. Bra, bäst, finast, bitchigast, hottest är de allihopa!

Imon ska vi måla vidare på väggen och jag är förberedd!! I'M BRINGING KANEL GIFFLAR Y KAFFE! SUCKERS

Cheers!

fockit

Publicerad 2010-10-22 18:59:23 i Allmänt,

 

Jag tror att jag har utvcklatt ett svårflirtnings system i mig. Antingen det eller så är jag trög, fattar kanske inte alltid om någon flirtar med mig, om det inte är väldigt självklart och då är det bara corny lines och det kommer en obvious ratning då . Ratar så mycket. Speciellt de gånger det förekommit på krogen, eller på dansgolvet. Jag menar, jag nitade en kille på tivoli för att han kom för nära (äckligt nära)!

 

Jag avskyr verkligen att bli kallad "sötnos" eller "gullet"  och till och med "snygging", som har förekommit. För fan grabbar, bara lägg dem på hyllan innan ni går ut. Jag är verkligen inte någon liten sötnos, avskyr allt sånt gullande som blir så sockersött som Turkiska efterätter, och de är fanimej översöta!

 

Visst är det kul ifall någon stöter på mig, men jag tar det inte på allvar alla gånger. Friends goes first, then we'll see. fuckers. Ville bara få det ur mig.

 

Party <spotify

 

Cheers!

fakkinowe

Publicerad 2010-10-22 18:43:47 i Allmänt,

 

Jag fortfarande mätt från maten jag åt för någon timme sedan. Number 1 misstake. Min såkallade "sundhet" fick lite stryk där. Man ska äta tills man inte är hungrig längre, men man ska inte bli sådär över mätt, aldrig.

 

Iaf så målade vi vidare på King Kong idag. Jag gillar honom som fan. Det går bra nu. men vi har mycket kvar,  flera hus ska målas upp + ett flertal helikoptrar. Funderar på en liten detalj. Den kommer bli fet när den är klar, kan inte vänta tills dess!

 

Nu kom mams o paps hem. Djuren med. Ska ta och kobba på en liten sak nu, för jag är ju pank, så kan inte gå ut och dansa ikväll.. BUU

 

Cheers

nonsens

Publicerad 2010-10-21 21:28:57 i Allmänt,

 

ego trippin'

Sitter på rummet och lyssnar på musik, som så många andra dagar. Malin kom över och lånade en klänning som jag bytt till mig från henne, hur det nu gick ihop så blev hon nöjd i alla fall!

Imorgon ska vi la ta och fortsätta på väggmålningarna, eventuellt tvätta rent skisslinjer. Shittabolle! Men det ska nog inte vara några konstigheter.

 

Moa fyller år nästa måndag och till helgen drar jag upp till Växjö för att hälsa på samt hämta hem min underbara syster, veckan därpå är det LOV! Hur skönt är inte det?

 

Aja, inget mer att berätta, sååe, jag lyssnar vidare på Fergalicious.. Cheers!

igår/idag

Publicerad 2010-10-19 18:18:39 i Allmänt,

Igår
Igår fick jag träffa Biffen. Fridas söte kise. Han var faktiskt jättesöt. Gillar inte katter så mycket men han sprang ut och stannade där mestadels av tiden.
När jag kom hem hade min nya tele kommit. Strax efter min hemkomst kom mamma oxå hem så vi kunde gå iväg och hämta den. Sen bestod min kväll av att lägga in kontakterna åter igen, kombinerat med att laga cykeldäcket. Älskar luren, har bara en del kvar att få kläm på!



Idag
Idag hade vi håla från 11.30 till 14.10 - HEJJA! Så jag skjutsade med mig Emma hem till mig, drack en kopp kaffe och gick ut med hundarna. Sen bussade vi ner i stan där Emma tog en subways macka, ångrar att jag inte lånade pengar till en åt migsjälv för jag kunde inte sluta tänka på mat under programeringen. Folk blev knäppa på mig med mina mattankar. Matte till 17.10 och sen fick jag gå hem. VRÅLHUNGRIG som jag var.
Nu lagar pappa stora köttbullar och jag kokar makaroner. MAT JAG VILL HA MAAAT!

cheers!

NP

Publicerad 2010-10-18 08:59:10 i Allmänt,

Igår var verkligen inte min dag. Men det är bättre idag iaf!


Nu sitter jag och förbereder mig smått för att gå till skolan. GÅ... Min cykel är fortfarande inte lagad och pappa har redan kört till jobbet, så det lämnar mig med ett alternativ efter att ha snokat igenom plånboken efter busspengar.
En kopp kaffe sen är jag redo!
Dock inte redo för NP i SvenskaB. Apa tråkigt ämne, men det är väll bra kunskaper (vi jobbar med tal nu).  Gillar inte att vi ska hålla tal på nationella. Varför sätter man in det där? Jag tycker inte om att hålla tal för 30 pers, men det är väll bara att bita ihop.

Liknar en tomboy idag -ogilla-!

Cheers!

++++++++

Publicerad 2010-10-17 18:36:45 i Allmänt,

Jag vill bryta regler och gränser, göra något drastiskt. Sjukt jävla trött på att det aldrig går bra för mig. fuuuck offff man! it's beein' torn apart, what to do now? Jag vill bli något, jag vill ur denna skithålan.


wtfgodie

Publicerad 2010-10-17 14:48:04 i Allmänt,

Man kan bli frustrerad över många olika saker. Jag blir lite frustrerad när; jag har joggat, städat, sytt upp och in byxor som jag inte kunnat använda innan, hjälpt pappa i köket och sen slängt mig på soffan när att mams och moster kommer innanför dörren och moster utbryter: ligger du här? nu får du rycka upp dig! kan ju inte ligga där hela dagen. Varpå jag sätter mig upp och bläddrar igenom lite reklam pratar med mamma lite, reser mig för att gå upp och moster knivar mig med ännu en replik: Mår du inte bra eller? Med den retliga tonen i rösten känner jag bara för att riva huset, slänga lite bumlingar genom fönstrena och sen får hon skulden. Aaaooommm... Fred i själen.


Frustrationuppkomst, typ som
: Att kasta in en bikupa i en isolerinscell. HEJJA!
Men å andra sidan är inte alla lika bra på att läsa signaler, spec inte gamlingar.

Cheers!

komigendå!

Publicerad 2010-10-17 10:03:03 i Allmänt,

 

Japp! då var man igång lite i alla fall! Tog och sprang en runda i morse vid 9.10, hem - duscha - äta. Sitter och gnaffsar i mig havregrynsgröt. Det är faktiskt inte så farligt, som så många tycks tycka. Släng i lite äpple slices och lite sirap så blire kanon. Eller, nej, skippa äpplet..

 

Kan inte fortsätta jogga på vinderhalvåret p.g.a min astma.  Så funderar på något annat, kanske aerobics, har ett träningsställe 5 min från hemmet, så det ska väll inte vara några större svårigheter. Hoppas bara priset är rimligt oxå.

 

Ska försöka äta rätt också! Det blir lite svårare, Inget godis över huvudtaget, kanske ska jag unna mig det nån gång, men sällan. Helst ingen alkohol - innehåller ju i princip bara kalorier. Men vi får se vad min COACH säger, haha. Han är bra! Önsak mig fortsätt lucka till!

Cheers!

kalzipper

Publicerad 2010-10-16 21:04:08 i Allmänt,



nu ska jag slänga mig i sängen framför "the football factory" - en av mina favoriter, iförd mina mysiga kalsonger.  Hunden ligger brevé och tuggar på en strumpa, sånt som hundar gör. Mysigt!

Så, nu ska jag slukas av grym brittiska och värma tårna.

Cheers!

paintthatshiet

Publicerad 2010-10-16 19:00:49 i Allmänt,



Vi målar på väggarna i skolan, äntligen! Bilderna överst på gorillan är mitt, Inas och Rebeccas projekt. Jag fick en King Kong idé och de andra hookade på den, vilket jag tyckte var superbt! Dock fick vi censurera snoppen på honom, så ''nu liknar han Ken'' sa Frida och man kan väll inget annat än att hålla med.

Bilderna nedanför texten är de andras projekt. Grabbarna graffar i entrén och även om det inte är färdigt än är det far off!! Ska bli spännande och se hur det ser ut till slut.
Den svart-vita bruden undertill är ursprungligen Hannas teckning, men Frida och Jill hjälper till. De har fått upp den riktigt snyggt! Har för mig att de skulle måla upp flera bakom. Säger bara att skolan kommer bli mycket finare  och roligare nu. Mest för oss, som får måla, men även för andra elever som dragits med de aptråkiga väggarna. 




Cheers!

kostavaddetvill

Publicerad 2010-10-15 17:28:28 i Allmänt,

 

 

I jizzed

Jag har jizzat varje gång jag ser ett sånthär set sen The Sims 1 kom ut år frösihjäl. Mitt kök ska ha ett sånt fytkantigt retro bord. Med den vanliga fyrkantiga formen som sista bilden men bordsskivan som bild 1. röda eller blå stolar. Min lägenhet kommer bli så jävla snygg att alla som kommer på besök kommer jizza i hallen om jag får bestämma. IN YO FACE! Har redan sparat undan ett glas bord som jag nog eventuellt vill ha med mig. SWEET MANNY!

så ni vet, cheers!

 

coffie

Publicerad 2010-10-15 16:02:28 i Allmänt,

Cheers manny!

Har haft en gnagande huvudvärk hela dagen. Inte förrän jag kom hem och gjorde i ordning en kopp kaffe började det lugna ner sig lite. Kan jag verkligen ha börjat få den där "kaffe-huvudvärken"? Jag menar, visst, kaffe är helt underbart och gott och jag har börjat dricka det varje dag i princip. Men redan? vad kan det ha gått, 3 veckor en månad?
Nästa projekt - en 'I <3 Coffie' tröja. I'tll suit me good. Hade passat anna oxå, haha.

Nu har vi äntligen kommit igång med väggmålningarna i skolan. Jag, Ina och Rebecca har fått en vid matsalen/cafeterian. Dagens tid gick till att skissa upp motivet på frihand. King Kong kommer pryda väggen, som är, ja, vad kan den vara 3x2m? inte jätte stor men ändå! Imorgon, lördag, ska vi dit igen och fortsätta. Det gick förbi både lärare och elever med onödiga kommentarer, ska bli skönt och slippa det!
En lärare gick förbi 2 andra tjejer i gruppen och frågade ifall "detta går att måla över sen va?". DOMM I HELA HUET!? Det är som att säga rakt ut att "fan vad fult ni gör det". Känns som om lärarna på den andra sidan inte är så öppna för förändring - tills det är klart. 2 lärare var på mig och Ina att vi klottrade ner väggarna och det är ju absolut inte tillåtet.. trötta mig? Grabbarnas graffning på Aula-väggen (i entrén, skit stor) kommer bli så jävla maffig så det finn inte! Gaah! De är så sjukt grymma.

I alla fall! Väggen kommer bli far off när den är klar, sen ska vi väll fortsätta med flera vägge i K-huset.

Ciao!

whatido

Publicerad 2010-10-14 19:01:02 i Allmänt,

 

Sitter och knåpar ihop en musiklista/bygger på min lista inför ett tilfälle som givas skall. Samt sitter jag och skissar färdigt på det som ska sitta på skolväggen vid matsalen. King kong it is and it's gonna be fuckin' up top!

 

För övrigt känner jag a huge urge att resa utomlands, till antingen England eller USA/Canada. Engelsktalande i alla fall. Det hade varit kul och testande. Har alltid velat sätta min engelska på prov så drastiskt. Även om jag läser engelska C känns det inte sådär super WOOOW shitt så bra jag blev på engelska helt plötsligt. Förbättrar jag mig så gör jag nog det bäst på egen hand.

 

aja, 'nough 'bout dat.

 

Cheers

fro

Publicerad 2010-10-14 08:37:28 i Allmänt,



Tvinnade håret igår kväll och fick denna kalufsen när jag vaknade i morse. Vet inte riktigt om jag passar i det, men då är det väll bara på med mössan!

ciao!

10mm

Publicerad 2010-10-13 15:39:19 i Allmänt,



Sprang till frisören på lunchen idag och snaggade mig ner till 10mm där det redan var som kortast. Resten sparade jag såklart.



Cameroid

Publicerad 2010-10-12 22:26:40 i Allmänt,

Var skit trött på att man bara kan ta bilder på facebook med skoldatorns cam. Så jag hittade en helt underbar sida med en massa effekter där man lätt kan spara ner bilderna till sin dator oxå. Länkar den!



http://www.cameroid.com/


ciao!

vill ha

Publicerad 2010-10-12 19:30:58 i Allmänt,

Vill ha en ny lur. Har tittat ut en på Tele2.se. Vill ha en svart Sony Ericsson Aspen. Så, imorgon efter frisör besöket ska jag ta en snabb promenix till telefon affärerna i närheten. Så man kan få känna och klämma på den lite!
Om jag gillar den beställs den imorgon förhoppningsvis.

Ska snagga mig imorgon, utom det uppe på huvudet, såklart. Snagga det runtom skallen med andra ord. Det blir ännu mindre att se efter och det kommer bli snyggare.

YAY!

låt mig sova

Publicerad 2010-10-12 09:13:38 i Allmänt,



Min fina, mjuka, stora och varma säng som jag tillbringar nätterna i. Varför ska man behöva höra väckarklockan och plågsamt dra sig ur sängen? Livet suger vid de tillfällena. Vakna, klättra ur sängen som hunden tagit för sig av, ner, ät frukost och smått smått har jag börjat få kaffe cravings på morgnarna.

Låt mig sova lite till, bara lite!

ciao

12:52

Publicerad 2010-10-11 12:52:37 i Allmänt,

Har lyckats hålla mig borta från mascaran hela sommaren. Fram tills nu har jag bara använt den 3 ggr totalt! Känner mig lite grabbig emellan åt, speciellt nu, med denna frisyren, men skit skönt att slippa den. Ifall ni ville veta.

Igår kom det över lite folk och vi spelade spel. Sällskapsspel är underskattade enligt min mening. Det finns guldkorn bland skithögarna.  Det var väldigt underhållande i alla fall. Runt halv elva skulle Moa och Fingal ner i stan för att möta upp Sassa som åkte ur Idol i fredags. Det kan inte känns så jävla kul.

 

Senare kommer Moa hit ett tag och leker med mig! kulkul! För övrigt är mitt liv förvirrande, tråkigt och väldigt bra. bra va?

 

Ciao!

ajajajaaj

Publicerad 2010-10-10 13:58:28 i Allmänt,

Ni killar ska vara jävligt glada att ni inte får mens. Fyfan vilket helvete det är. Min mage håller på att implodera i vågor just nu. Jag har turen att värktabletter inte riktigt fungerar på mig helle. HURRA! Jag tycker själv att jag inte är så vråligt pms-ig  men vet heller inte om folk i min närhet säger annat. Om något skulle jag kunna tänka mig att jag blir något mer egoistisk än vanligt.

Nu börjar verkligen mitt hår leva sitt eget liv. Skruvar sig hit och dit, vilket förvisso ser bra ut när det jobbar med mig. Funderar på att klippa det ännu kortare i nacken. sen när andan faller på vill jag göra 2 linjer på ena sidan, HAHA VT! Men det är najs ändå. hade velat tvinna håret, eller införskaffa ett krull-spray. så att det lockar sig crazy där uppe!

Nu är jag hungrig, ska lensa kyslåpet på något och ikväll spelar vi Alias.

ciao!

who?

Publicerad 2010-10-09 17:49:13 i Allmänt,



Who to do, who to do? Who to do if there aint' none to do?

haha. skämt och sido. kan skämta friskt om sånt tills jag, för sent, inser att jag gått över gränsen.

professor green

Publicerad 2010-10-09 14:55:49 i Allmänt,

Vi kör allt i fete stil!

Lyssnar på Professor Green, Stephen Paul Manderson. Han gör riktigt bra musik och killens röst får mig att tappa koncentration! Helt underbar röst att lyssna på. Sen är han galet het oxå. Mm'm! I'd tap that! Menar, kolla bara på honom! Het som in i helvete! Han påminner mig om en vän, de är ganska lika till utseendet och röstmässigt när de pratar i alla fall.

Albumet "Alive untill i'm dead" är grymt. spotify

>Professor Green – Alive Till I'm Dead

Gårdagen var sjukt nice! precis lagom med sprit för min smak. Först drog vi till bara rock, efter vi ätit hos Sofie. Inte min typ av ställe faktiskt, gillar Mogwai bättre! Heja jonathan! Sen stämplade vi in på tivoli och drog till tapaz. steak house, tivoli, sen träffade jag min kära syster och då åkte vi hem tsm. Sofie är sä jävla söt. haha!
I'd like to do dat again!

Tjej middag ikväll, slipper aminket för det är casual kväll, I like!

Ciao!



torsdag

Publicerad 2010-10-07 21:37:35 i Allmänt,

Sitter och myser i min skinnsoffa, på min fårfäll. Men det känns bra, för de är så gammla båda två. Det blev bubbelbad innan och jag luktar nog lite vattenmelon, eller vanlig melon... något grönt i alla fall, fortfarande.
Nu har håret torkat och oj vad kort hår är mysigt!

Imorn firar vi Sofies första utgång, härligt härligt, imon ska vi planera väggmålningarna, härligt härligt!
Man är inte den som är ute varje helg så det blir lite roligare när tillfället ges.

Imorgon kommer johanna hem också! Hallelujah moment! Saknar henne sátan!





Kärlek är sällan ömsesidig, just tap that and move on


Ciao

helgen is closing up

Publicerad 2010-10-06 17:39:38 i Allmänt,

 

Har fått sjukt mycket beröm och komplimanger för min nya frisyr! TACK! JAG ÄLSKAR DET OCKSÅ! Trivs som bara den och tror på riktigt denna gången att jag passar bättre i kort än i lågnt.

 

EN lekition idag, den började 14.10. Kändes lönt. Men jag masade mig till skolan i alla fall och höll mitt tal om hur jag tror vi kan förbättra Sverige, genom att hjälpas åt. Gick helt okej.

Letade febrilt efter tribal tatueringar, vatten tatueringar, till sofie som ska firas på fredag. Hittade inget så är sjukt besviken på Helsingborg just nu.

 

thats all. Ciao

skäret

Publicerad 2010-10-03 14:38:19 i Allmänt,

En övernattning ute i Skäret. Bittan, min lilla kära vovve följde med ut och nu sitter vi ensamma hemma och väntar på resten av familjen. Har slängt i mig ett par nödvändiga koppar kaffe.
Såhär ser Filips sommarstuga ut. Stuga och stuga. Det är så sjukt flott där! Älskar inredningen fullt ut. Golvet är as grymt bara det. Mat och spel på lördagkvällen och sovmorgon på söndagen. Emelie körde dit och hem i deras Dodge, amerikansk stadsjeep. Fint ska det vara! Kul var det också.
Imon är det måndag igen och ännu en vecka att beta av.
Ciao!

check!

Publicerad 2010-10-01 18:21:50 i Allmänt,

Idag drällde jag och Moa runt på stan. Hittade ett ritnings-rör till mina teckningar. Nu kan jag transportera mina mästerverk utan att de tar skada! Halleluuuyah!
Bokade en klippningstid oxå. Nu jävlar ska det klippas! Hoppas jag inte får ångest och börjar gråta när det väl är gjort. Men det tror jag inte. 

Direkt efter det är det demo på GA mot rasism och att vi vill ha SD ur riksdagen 2014. Maoriteten av förstagångsväljarna röstade på det röda blocket. Vi är Sveriges framtid så fan heller att de ska få vara kvar en rond till!
det var ungefr allt jag hade på hjärtat idag. Snart kommer moa hit och så blir det lite film tajm sådär en fredag kväll!
Chao!

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela