MINDYOURATTITUDE

stair special

Publicerad 2010-11-30 21:03:18 i Allmänt,

Älskar speciella trappor. Man tänker kanske inte på det så mycket men de kan bidra med så mycket i ett rum! Gillar denna trappan mycket just för att den är så subtil. Det ser inte direkt ut som en trappa.

 

Snygg, svävande trappa

Skit cool för fan. FAN!

Väldigt speciell dubbeltrappa, men den är häftig

 

Sjuka, underbara trappor!

 

ilovelamp

Publicerad 2010-11-30 20:35:49 i Allmänt,

Lägger upp denna bilden mest för taklampans skull. Hiiimla fin om man frågar mig, den passar in bra med färgerna i bilden. Kanon lampa helt enkelt!

 

go easy on me

Publicerad 2010-11-29 17:51:02 i Allmänt,

fint skare va!

En bråkdel av allt jag har fyllt datorminnet med. Jade jag fått bestämma exakt hur jag ska bo så hade det blivigt helt underbart, synd bara att man inte är ekonomiskt oberoende..

Det kommer mer design och inrednings orgasmer, vill bara inte pracka in allt i ett inlägg!

mer extremt fina möbler och möbler hittar du här!

 

summary of the weekend

Publicerad 2010-11-28 23:14:43 i Allmänt,

Åkte in till stan idag runt halv två för att lyssna på Moa och Emmy som spelade och sjöng i boblioteket(det kommer bilder). Det var unplugged och 2 andra gäng spelade också. Det var väldigt mysigt och de var sköna att lyssna på så jag är glad att jag stack ner. Efter det drev vi runt lite, in på Pistaschia och fick en kopp glögg och kakor, checkade godis och sen hem. Efter en aldeles för lång väntan på mat blev det dags att äta, hör och häpna, eller bli lite hungriga i alla fall! Vi åt krabba till förrätt och sen stekta kotletter med apelsinsås och potatis med feta sallad till det. Oh yeah?

 

I fredags fyllde Rebecca år och det bar av hem till henne. Sjukt rolig kväll! Det blev goda drinkar, god mat och sen kom en kvinna från 'husmusen erotikparty' och visade sexleksaker. Sexparty helt enkelt. Haha, som klara beskrev det blev man 12 år på nytt och fnittrig. Men det var riktigt roligt måste jag erkänna.

 

Igår var det Johanna och Caroline som skulle firas! De hade hyrt en lokal i pålsjö östrasom vi trocklade oss till. Vi hittade dit och det var trevligt. Sen följde jag med Olivia och Lina in till stan, fler som fyllt år och som skulle firas! Det blev en kväll på Bara och vips fick jag upp kontakten med en vän jag nog inte snackat med på ett halvår. Lite confessions kom fram men vad gjorde det, det var kul att höra. Tycker ju om min vän!

 

Första advent idag, så tänd ett ljus och låt det brinna, snart ät det jul här i vårt hus.

MIIIN

Publicerad 2010-11-26 13:56:38 i Allmänt,

 

min lilla vovvee, my precious!

 

priset på den stora planschen ökade drastiskt idag. Nu ligger den på 7-800kr.

TESTINGTESTING

Publicerad 2010-11-23 12:37:42 i Allmänt,

 

Har sedan länge vetat om windows movie maker på datorn, men idag provade jag att klippa ihop ett bildspel, sjukt simpelt men roligt! Lite av dittan och dattan så kneps det ihop något litet. Alla blider är självklart mina, man ska aldrig ta cred för någon annans arbete.Keep up the good work.

 

För övrigt går det bra med att töja upp högerörat igen. Denna gången blir det bara 8mm, så jag får i min BITCH plugg som jag fått av syster yster!

 

får hanna

Publicerad 2010-11-22 20:35:17 i Allmänt,

Kännde att jag var tvungen
Detta är min kära vän Hanna, med Alan Rickman flåsandes i nacken!
hey ho!

another one

Publicerad 2010-11-22 19:20:39 i Allmänt,

klick!

Ja, jo. En till blev det. Jag har ingen koll på hur lång tid de tar. Alldeles för mycket bara. Kännde för att visa min syn på vintern.

timmarna flyger

Publicerad 2010-11-22 16:57:34 i Allmänt,

klickelick!

 

Fasen vad det ska ta tid att göra en bild. Jag gör aldrig bakgrunder men idag kände jag att det var dags att börja öva. Det tog nog ett par timmar innan den blev klar, och inte ens bilden jag lagt upp här är klar. jag sitter just nu och fin justerar trädkronan. Är inte nöjd med den, så vad ska man göra? Det jag är mest nöjd med är klippona och vågorna, det andra kan diskuteras! Tyckte det var roligt så jag ska nog försöka göra fler bilder med bakgrunder. Fina sådana. hm! Nöjd tjej.

 

två rullar

Publicerad 2010-11-22 09:10:35 i Allmänt,

Igår såg jag två nya filmer. The Secret of Kells och The Dragon Hunters. Båda var animerade filmer. The secret of kells är en tecknad film, fast inte så mycket barnfilm alls. En ganska kantig men lekfull stil på hela filmen. Faktiskt helt underbar.


The Secret of Kells handlar om föräldralösa Brendan som bor i Kells med sin farbror abboten. Han är full av liv och intresserad av skrifter och bilder. Världen hotas av männen från norr (vikingarna) och hans farbror bygger en mur runt byn för att skydda dem. En dag kommer en man till byn som har med sig en bok, en bok som sägs vända mörkret till ljus, och att titta i boken är som att titta på himeln självt. Han måste nu hjälpa mannen att fullända boken.


Topp betyg får denna filmen av mig, helt underbar stil och klang på hela filmen rakt igenom, jag kan rekomendera er (som jag) som gillar fina och animerade filmer att se den. Gillar man inte stryn kan man lätt se den ändån för skönhetens skull!

The Secret of Kells trailer

 

The Dragon Hunters var fint animerad den också. Det är en 3D animering om två killar, Gwizdo och Lian-Chu, som tillsammans med sin hund liknande varelse, dräller runt som drak jägare och försöker tjäna lite pengar på det, men det går ju sådär bra för dem. En dag möter de en liten flicka som tar dem med sig tillbaka till sitt hem där hon bor med en släkting. Av honom får de ett uppdrag att döda den största draken av alla, en som äter upp världen. Gwizdo (den lille killen) är lite girig av sig och försöker lura flickans släkting på pengar, men

 

Som jag förstår det är karaktärerna och miljöerna från början från en serie som man valt att göra en film på. Filmen är fristående från serien, alltså, serien är typ som Räddnings Patrullen, ett äventyr i varje avnitt.

 

Jag gillade filmen, den var lite annorlunda, även om jag inte sett mycket av serien kändes det som om karaktärerna trädde fram bra och att originaliteten fanns där (kan man säga så? originalitet?). Soundtracket var också väldigt fångande så den här filmen lägger jag i mitt goda fack!

The Dragon Hunters trailer

sandpaper kisses

Publicerad 2010-11-20 19:21:37 i Allmänt,



Det finns inga ord för hur jag vill beskriva den här låten.
Jag har älskat den sedan första gången jag hörde den.



guess what

Publicerad 2010-11-18 20:38:05 i Allmänt,

 

Lite creepy eh? Det var far min som fann denna i skogen(känns som om jag skrivit detta förr..) och så snart som möjligt ska den få pryda min vägg. huhe. Jag vet, lite creepy, men lite fabby oxå!

 

Har ni inte hört Samian Mobile Dico så lyssna på dem, och helst nu!

 

gay love is love

Publicerad 2010-11-18 18:01:34 i Allmänt,


På den nutidakonst lektionen idag började jag och Fridde kolla på film. I love you phillip morris. Jag tyckte jättemycket om den och kommer nog se den igen senare i veckan.

Jag sminkade mig faktiskt lite mer idag, känns lite konstigt. Brukar aldrig ha mascara i skolan men det känndes okej. Ibland kan jag tycka att jag är lite av en tomboy och ibland mer en boy, i mitt korta hår. Ändå tycks folk gilla mitt hår, vilket känns väldigt bra. Jag vet inte hur jag ställer mig till det själv längre. Men det är väll okej. Min samhällslärare sa idag att hon tyckte jag passade bättre i kort kår än i långt. Hmm, den tackar jag för! Men vad tycker jag? Joo, det är fint. hmm.

annars är 2 av 3 hundar mitt uppe i löpet vilket betyder att de ska rida/jucka eller dansa (som vi kallar det) mot varandra majoriteten av tiden. Den resterande hunden kommer inte få det begäret eftersom hon blivit steriliserad och slipper sin mens. Fyfaan vad skönt att slippa sin mens, sheezus!

ajja, imon ska man väll försöka jobba järnet på väggmålningen.. ensam.. kul.

fat ass homes

Publicerad 2010-11-16 20:37:04 i Allmänt,

bilder från denna sidan och denna sidan.

Lite klass får det ju vara. Surfade lite och snubblade över bl.a. dessa rummen. Få av många coola, men försökte sålla ut lite rum som såg mysigare eller schysstare ut. Jag har inrednings feber, men det märks ju lika tydligt som en finne i pannan och den är här för att stanna. Jag är dålig på att källförteckna bilderna men ska bli bättre på det.

När jag tittar på hus, möbler och inredning fylls webbläsaren med flikar innehållande sidor och bilder med flashiga, feta, intressanta, designade hem och hus. Inspirationen flödar och överfyller ögonen så att de, i mina tankar, börjar fyllar med tårar.

KARIN

Publicerad 2010-11-16 18:12:05 i Allmänt,

 

Lite Bruno Mathsson design! Hans fåtölj "karin" är svår att motstå. En sån ska jag ha.


om-möble-ring

Publicerad 2010-11-16 13:03:41 i Allmänt,

Jomensåatteeh. Jag skulle fixa en sak i kodmallen och råkade fucka upp alltihopa så jag började om istället. håller fortfarande på att gnaga på den men den är på g!

cut-it?

Publicerad 2010-11-16 09:38:15 i Allmänt,

 

Funderar på att experimentea med mitt hår. Raka 3 linjer på höger sida? ja? nej?

 

forsale?

Publicerad 2010-11-15 19:44:55 i Allmänt,

En planch jag gjorde ikväll, finlipar lite till på den tror jag men hade tänkt sälja den. I så fall blir det mitt första sålda verk, vem känner sig intresserad?

Den är 75cm bred och 105cm hög, den är alltså väldigt stor.
Här kommer iaf lite bilder, checka och hör av dig om du vill sätta klorna i den!
Pris diskuteras. 150-200:-



Hoppas det ska smaka för ögat.

Cheers!

beatinterain

Publicerad 2010-11-15 16:31:05 i Allmänt,

 

Älskar denna, kreativ skön som fan och jag trodde inte att det var en reklam för VolksWagen faktiskt!

mannens leende påmnner mig om en av mina killkompisar (Y)

Kan lyssna på den om och om igen.

Cheers!

 


boyoyo

Publicerad 2010-11-13 22:13:17 i Allmänt,

 

haha, gangsta boi. failar som tjej där men what the heck ser lite ball ut iaf!

Cheers

newplusnew

Publicerad 2010-11-13 20:06:45 i Allmänt,

Nytt i gerderoben! en fabulös rutig skjorta till ett rimligt pris. Till den följde 4 t-shirts, oxå till en jäkligt rimligt pris.

Cashade även en perfym (!) som luktar tuggumi, väldigt gott och lite mest för skoj. Ett par öronsnäckor I mörkt trä med kopparfärgade detaljer, hot-hot. Magiskt ljud. Eargasm!

 

Jag har börjat planera lite julklappar, vet vad jag ska fixa till mami, Johanna vet jag på't ungefär men vet inte riktigt vad haf ska fixa till papi. Men men, det kommer väll.

 

WELLWELL..

Cheers


skinn-stilfullt

Publicerad 2010-11-08 22:57:40 i Allmänt,

 

Ja, ni får lov att äcklas och tycka att jag är störd i huvudet. Men jag har mer och mer börjar tycka att skinn är OK (till en viss gräns). Jag önskar mig en kofäll i julklapp och var än mor o far får tag i en hoppas jag att det är en ko som gått till slakt, så man använder allt, menar jag. Är emot all annan typ av skinn (mink, räv, baby seals - you name it)

 

Det känns som om jag utvecklar min inrednings smak hela tiden, men har ändå en tydlig peronlig stil. Synd bara att den inte är i min budget..  Kom nyss på att pappa har ett rådjurskranie i källaren. Han hittade det i skogen en dag när han var ute och plockade svamp, sånt som min pappa gör. Efter det har vi kallat den skogen för "skelettskogen".

 

Lyssnar på Pro Green som vanligt, 'where do we go' började spelas nu. Den är bra. Han är bra. Han är snygg också. Hörde att han blev signad av Mike Skinner, mum-skillen nr1. Tyckte det lät rimligt så jag tror på det.

Alla låtar på hans album är feta, men har mina favoriter.

 

FIT BOOTIES!

 

Cheers!

 


 

flytande

Publicerad 2010-11-07 19:00:06 i Allmänt,

Hanna, my love, tipsade om en låt hon hittat. Helt jävla underbar är den. Pogo hade gjort den. Har hört pogo förr, men det var längesen nu! SHITTABOLLE vad han gör bra musik!

lägger upp en här, en från peter pan. Lite för att jag själv sitter omgiven av skisser och teckningar av pirater. De är överallt men tröttnar aldrig på dem!

enjoy


nästa inlägg kommer jag krydda in med bilder på mer underbara möbler jag hittat lite varstans på internet.

Cheers!

oxford+chesterfields=skönhet

Publicerad 2010-11-05 10:20:23 i Allmänt,

Oxford soffor above.

 

"wessex chesterfield sofa"

 

"essex chesterfield sofa"

 

"dorset chesterfield sofa"

 

Är för alltid kär i dessa soffor. Fint ska det vara! Minst en sån ska jag ha när jag flyttar hemifrån, SKA ha. Har jag inte köpt en chesterfield eller oxford i livet, har jag inte avklarat 100%. Ni vet som i tv-spel, när man måste hitta hemligheter, hitta alla tills det står att man har avklarat 100% - tills dess har jag bara klarat 70% skulle jag gissa.

distinktivechesterfields

 

Kära Mami

Som den bästa mami du är, kan jag inte få en chesterfield eller oxford? Den rödaktiga "Essex Chesterfield" kostar sådär 10. 890;- i antikt läder.
puss och kram!

 

Cheers!

 


inspiration+villha+kreativitet

Publicerad 2010-11-02 21:35:24 i Allmänt,

Fler bilder i slutet av inlägget




Vill tatuera mig mer och mer. Blev extra sugen nu när Sophie laddade upp en bild på sin nya tatuering som blev kanonfin! Sedan ca 2 år tillbaka har jag varit helt hooked på den mexikanska dödskallen. Gillar de spanska/latino länderna och deras färgsprakande kultur. Den mexikanske dödskallen plockas fram i Mexico under en viss dag under året - de dödas dag. Man gör dödskallar av olika material och snyggar till på kyrkogårdarna. Man pryder gravarna med färgstarka dödskallae och annat. Respekterar de döda så att säga. Det är det budskapet jag vill ha på mig, respekt för de som inte finns mer. Jag tror inte på spöken, det är inte det jag menar, menar att även ifall en släkting går bort, har man de med sig, respekterar dem som om de vore i livet fortfarande.

Den är de farligt snygga att pryda kroppen med!
Satt och kladdade med min eyeliner och kajal på armen idag, Vänster arm för jag är högerhänt men ska den göras ska den sitta på högerarmen och i färg.

klicka på bilderna!




Cheers!

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela