MINDYOURATTITUDE

I know my macaronies

Publicerad 2010-09-30 18:32:49 i Allmänt,

my namo borat..
Ikväll blidde det stuvade makaroner och köddabullar. Det blev helt okej. Jag är en av de månniskor som oftast borde hålla sig borta från matlagning.  Ändå envisas päronen om att jag ska laka kvällsmat 2 ggr i veckan. Man vet aldrig, det kanske leder till något bra. I'm gonna be the next Gordon Ramsy mother fuckers! 

Sitter och velar om jag ska klippa av mitt hår, så som rihanna hade det ett tag. det ser lite annorlunda ut nu. Men kort i nacken och  längre lugg. Jag får alltid konstiga idéer ibland. Jag handlar gärna på impuls när det häller världsliga saker som skor, väskor frisyrklippning och liknande. Annars känns det som om jag motarbetar mycket i min vardag.
Imon är det finally friday och efter skolan ska jag möta upp en av mina allra bästa vänner, Moa. Checka stan lite och sen glo på Idol för att se om Sassa blev ett av juryns wildcards. Känner inte henne så värst, men det blir roligare att kolla på Idol när ett bekant ansikte är med. Vanligt vis skiter jag fullständigt i Idol.
Nästa helg kommer syrran hem över helgen och då hoppas jag även på en utgång eller bara chilla med en bira med gott folk. Man kan ju hoppas.
Ciao!

stundens droglåt

Publicerad 2010-09-29 22:24:11 i Allmänt,



Skit nice låt. Har drogat den i nån vecka nu.
Det känns som om allt är helt okej just nu. Vi fick ett bildprojekt av Simonett idag. Projektet är att pimpa skolan, vi fick ett par väggar, ca 5 st i stora Nic-huset som vi får splatta kreativitet över. Helt jävla underbart! Snackade med Vicky och Karin idag, om vad jag kan göra för att hjälpa dem med sitt projektarbete. Det blir en grafisk hjälpande hand. Har suttit och skissat på en logga och kom fram till ett par som var fina, hoppas de oxå tycker det.
Jag har koll på inlämningar och läxor osv, nu ska de bara göras också.

På lördag åker jag, Emelie och Filip upp till skäret. Filles sommarstuga kan man väl säga. Flått ställe, där vi ska chillaxa, äta något gott och spela något spel. Brädspel är fedt underskattade. Likaså är sömn, så nu ska jag dra täcket över huvudet och invänta ångesten som framträder imorgon när klockan ringer.

Chao

2h håla

Publicerad 2010-09-14 14:34:28 i Allmänt,

Håla i ca 2 timmar. Ska försöka fördriva tiden. Tog ett par bilder på mig och moa, det är ju lite kul! Men sen började hennes lektion så vart jag ensam igen. Sitter i "väntsalen"  och lyssnar på musik. Tur man lyckats få in spotify i datorn i alla fall! Hur man hade överlevt annars vet jag inte riktigt. Moa är bra!

- ett lugn sprider sig i kroppen när jag hör melodin i mina öron. den flyter in och slinker in i varenda ven i mig. orden blir till en film som spelas upp, olika varje gång. jag blir som nykär igen. det är härligt, nästan underbart faktiskt. det kittlas och en känsla av lycka trycker i bröstet. samtidigt håller jag det hemligt. det är min lycka.

bara bara

Publicerad 2010-09-13 18:58:40 i Allmänt,

"Låt mig bara bara älska dig
låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
bara bara blåsa såpbubbler
bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad"

En låt som får mitt humör att stiga något helt galet just nu.
Så pass att jag ritade älghorn på migsjälv!


Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela