MINDYOURATTITUDE

mmmm!

Publicerad 2010-05-31 21:16:30 i Allmänt,

franska är det vackraste språket som finns. det är så himla fint att lyssna på. en vacker dag ska jag ha mig en fransman! haha.

här är Christophe Maé, en artist jag nyligen hittade och som jag redan storm älskar.



hope you enjoy

au revoir!

trötta mig!

Publicerad 2010-05-30 20:38:44 i Allmänt,



vet inte om det finns en äckligare bild, men jag gillar den. I fredags vart det fiesta hos Anna, eller hos hennes kusin om jag fått rätt för mig. Det vart himla kul, sjukt chill folk. Det blev allt från kortspel till svartmålade ansikten av ögonskugga. Jáddå!

Idag har jag städat rummet som ett litet thailändskt barn. Våttorkat golvet, rensat skrivbordet, torkat av spegel och fönster. Bytat till en jordad kontakt till min ny-gamla lampa, hjälpt till i köket som håller på att renoveras.
FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT !

ciao!

tvåtill

Publicerad 2010-05-27 21:06:17 i Allmänt,

2 bilder till från studion.

Imorn äre fredag!
Ska träffa Aron ett tag sen äre ferre. Tacos och trevligt folk, det går bara inte att säga nä till!

ciao!

27/5

Publicerad 2010-05-27 10:11:50 i Allmänt,


Fotade Moa i studion igår, det blev många bra bilder, som bl a. denna. Min vän är så himla fin! Jag älskar att vara i studion, leka med ljus och folk.

Har precis redovisat en potouppgift och sitter kvar i datorsalen tills Ina, Anna och Rebecca kommer och hämtar mig, då det är dags för mat! Är jätte hungrig, han inte äta något i morse, sen har vi inte mycket att äta. Vet inte om man ens kan kalla köket för kök nu.

men men, det kommer bli så bra.

Grattis Aron, som fyller år idag!<3

Ciao

RUBBISH

Publicerad 2010-05-26 22:38:11 i Allmänt,


Har inte orkat tvätta håret på, jagvetintehurlänge! Så allt bara sögs upp i en knut idag, såg för övrigt riktigt skabbig ut, men det gjorde nog inget, fick förvånsvärt många komplimanger för min äckliga knut idag.
Ser nästan ut som om jag har en blåtira, men ack nej, den oturen har jag inte, tack o lov!

Nu är hanna i Hässleholm, @ S!esta! Jag vill oxå dit, helvete vad jag vill dit. Hanna lämnade ett (säkert fylle) meddelande på min mobil så jag ska ringa henne senare. Höra hur allt är. Moa drar dit ikväll oxå. FUCK ÅFF!

Aja, Imon är det foto redovisning, och Aron fyller oxå år. Grattis! Chill fest på fredag, lördag pluggas det sönder, och söndag är det morsdag. Wioioh.

Orkar fan inte med skolan nu! Vill bara ha lov!

"I will do it my way"

Ciao!

KUL

Publicerad 2010-05-22 18:32:40 i Allmänt,



Jag hade tråkigt, så jag gjorde en liten, brutal enhornings animering.

enjoy!

HELG

Publicerad 2010-05-22 12:59:01 i Allmänt,



Har suttit och pillat med bloggen och vet inte om jag är riktigt nöjd än.  Fixade bakgrunden från en bild av min favorit graffare; Banksy. Är ganska nöjd med upplägget så det får vara så ett tag iaf.

Igår vart det fredag och den vart himla fin, mysig och rolig. Lördag idag och ska snart ringa Hanna för att bestämma möte, hon ska få sina presenter idag, aningen sena efter som hon fyllde år den 2 April, men bättre sent än aldrig!
eventuellt Malmö och Courds ikv, men vi får se.

The Chords – Luckiest Man Alive

Nu ska jag sitta och redigera lite bilder!

Ciao!

GLAD

Publicerad 2010-05-20 13:31:10 i Allmänt,



är både glad och lite ledsen idag. Men mest glad.
Hittade gamla bilder på min farfar. Jag fick aldrig träffa honom, ändå vet jag att jag älskar min farfar.
Därför är jag lite ledsen.

Men imorgon är det fredag, och inte vliken fredag som helst. Det blir nog en bra fredag, jag tror det.
Lyssnar på sommarpepp musik och kommer på mig själv med att smått le.


Snart är lovet här och den 12 Juni drar jag!
ciao!

RINGS

Publicerad 2010-05-18 22:14:03 i Allmänt,



I love ringar!  Införskaffade 2 till idag, (inte skallen). Tjusiga är dom. Efter provet var jag i stan med Hanna, satte oss utaför dunkers och började diskutera sex, KILLAR, ETT RÅD: Under sex, säg inte våra namn, sådär "sexigt", det är något av det mest avtändande. Köpte en mutasch för att bidra till kampen mot prostatacancer. Och sen är ju faktist mustascher feta! Så den lille rackarn pryder min nya väska som för övrgt är riktigt läcker.

Mamma kommer hem ikväll, ska bli skönt att få krama om henne. Undrar om hon har med sig något spännane, som en liten present. Hihi. Sånt är alltid kul!

men men! Ciao

GOODLUCK

Publicerad 2010-05-17 23:26:32 i Allmänt,



Har fått världens sötaste sovkompis!

hon ligger och vrider och vänder på sig, tycker nog att det är irriterande med ljuset från min laptop, borde stänga ner strax. Imon äre NP i Ma B. Lycka till alla som ska göra det, menar det! Jag känner mig ganska stekt själv.

aja, ciao!

SPRÄTT

Publicerad 2010-05-17 19:15:54 i Allmänt,

det sprätter i mig. Kanske för att det är vår, kanske för att det bara är 3 veckor kvar till sommarlovet. 3 veckor kvar tills jag åker till Turkiet med familjen. Kanske för att jag sett fram emot den resan så länge nu. Kanske för att de sista veckorna innan lovet kommer bli härliga, jag känner det på mig. Men det är bra att vara glad, så det tänker jag fortsätta med.

lyssnar på Daft Punk och ger respekt till hanna som vaxade benen idag.

ciao!

JAGVILL

Publicerad 2010-05-14 18:46:13 i Allmänt,



Börjar bli riktigt förkyld, jävligt lägligt.
Päronet jag äter på blir helt strävt i munnen. Lyssnar på Daft Punk - prime time of your life just nu och har slängt min feta, håriga halsduk om halsen. Jag hatar att var asjuk, speciellt förkyld.

Vill träffa min Amanda som jag inte sett på evigheter och jag vill se på en massa film. Jag vill ha ett filmmarathon med någon eller några trevliga människor. Jag vill träffa min Houssein och äta smält choklad med banan. Det hade varit kul att träffa någon man inte träffat heller. Det lät lite flummigt.

nä, mycket jag vill, lite som slår in.
Ciao!

BILDERRR

Publicerad 2010-05-13 11:01:36 i Allmänt,











lite random bilder jag tog de senaste dagarna.
högst upp är en bild jag ritade igår, fan vad bra ni är om ni ser vad hon föreställer! *hostrockahost*

enjoy!

REGNIGT

Publicerad 2010-05-12 13:41:16 i Allmänt,



Ush, jag gillar inte regn ett dugg, det är i sånthär väder man vill ligga inne och kolla på film och bara mysa. Mysigast ifall man har någon att mysa med såklart.
Så fort jag kom hem fick jag slita av mig både strumpor och byxor våldsamt, blöta jeans is the shizzle.
Det är nog till stor del, mina utländska gener som gör att jag avskyr regn och kyla.

måste snart stänga datorn och börja plugga, känner verkligen inte för det. Som tur är har vi fått en rolig bildduppgift jag kan jobba på senare.
men men

dagens låttips!
Alphabeat – Hole In My Heart

ciao!

OK?

Publicerad 2010-05-10 23:10:15 i Allmänt,



Bilden var på Jake Gyllenhall som jag och min vän tycker är snygg, hon hade skrivit; "hade inte bangat alltså!" och vännen med glasögon påpekade att "banga" faktiskt beyder "fega ur" så att det passade egentligen inte ihop till bilden med vad vi menade. meeen vi tyckte det passade så bra ändå.

När jag är över gränsen till skit trött, kickar det igång som en sockerkick.
då gäller det att akta sina bilddagböcker för hjevlar. kan bli lite grov i munnen ^^

klicka på bilden för att se den större (y)

SOL

Publicerad 2010-05-10 20:05:59 i Allmänt,


tog bilden medans solen var uppe, fint, jag vill ha varmare sol och jag vill åka till Turkiet nu
fyfan vad jag ska sola, bada och fota mycket där, helt underbart ska jag ha det, äta god mat och flamsa runt med syrran. Värme 24/7, så som det ska vara. Så som jag vill ha det. Fräknarna kryper fram lätt under solen och huden blir gyllene. Fota, svettas, äta. Det ska bli en fin vecka! riktigt fin!

BJORN

Publicerad 2010-05-07 19:29:58 i Allmänt,



Nu får jag med mig min älskade björn vart jag än går!
lugn, det är inte riktig päls, men sjukt nöjd är jag med min nya hemmagjorda halsduk! den är både mysig och fin, kan inte bli bättre ^^
snart ska jag iväg till moa och umgås med trevligt folk, det ska bli finnemang!

ciao!

OOOHOOH

Publicerad 2010-05-06 16:11:57 i Allmänt,

Pinsamma party låt som inte vill lämna mitt huvud, erkänn att "den är ganska catchy", som Anton sa om High School Musical en gång i tiden.



Ciao!

SPÄNNANDE!

Publicerad 2010-05-04 19:00:13 i Allmänt,

Jag bläddrade bland en del låtar och får upp den här mixen, sitter och skrattar åt den som ett barn framför tecknat.
Det går ihop men passar fan inte ihop! hahaha!

50 Cent / Benny Hill - Benny Hill In Da Club .mp3

CRAZYLILLA

Publicerad 2010-05-04 16:59:17 i Allmänt,



Helt crazy bild, älskar att mecka med bilder sådär, det blir alltid ett sjukt resultat. Skolan var himla soft idag och jag hann hem innan det började regna, skönt. Hittade ett armband och örhängen på vägen hem på Ållens. Bytade min smiley igår till en liten sten som ser mycket bättra ut än läkringen, svart och rälig som den var.

Lyssnar på Röyksopp - Eple.
Den är faktiskt riktigt bra. Jag gräver mycket efter ny musik, remixer, dubstep och annat som ploppar upp nu för tiden. Men den nog bästa musiken är ju den gamla tycker jag. Sen, det remix freaket jag är, älskar jag nya remixer på gamla låtar. mmmm'mm! Pappa har alltid lyssnat på reggiae så länge jag levt och säkert längre innan dess. Är ganska öppet för allt, om någon läser, så tipsa gärna om någon låt/artist/genre som känns värd att dela med sig av! jag bits inte om det är fruktanstvärt dåligt!

här är dagens låt!



Ciao!

DRÖMHUSETJA

Publicerad 2010-05-02 15:35:14 i Allmänt,


(klicka)

Helt underbart hus. Jag ser det varenda gång jag är på väg till skolan och varenda gång håller jag nog på att köra in i något för att jag har blicken klistrad på detta huset. Hur fint som helst. Dock tillhör inte palmerna eller muren deras omt men det borde de göra för det går fint ihop.

Imorgon äre skola igen, hoppas jag kan komma igen medskolarbetet. BRÖL!

ciao

DOUGLAS

Publicerad 2010-05-01 21:28:57 i Allmänt,









Idag kom Filip förbi med sin hund Douglas. Engelsk Bulldog och så jävla fin! Klicka för större bild!

Om

Min profilbild

lillacser

Hej! 20åring från södra Sverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela